Benfica, Forte dei Marmi i Montreux, els rivals a la fase de grups de la Lliga Europea

El Barça Lassa haurà de jugar contra el poderós Benfica, tornarà a enfrontar-se amb el rival dels quarts de final del curs passat i jugarà contra el Montreux 28 temporades després

El Barça Lassa ha conegut aquest dissabte els seus rivals a la fase de grups de la Lliga Europea. En el sorteig que s'ha fet a Lisboa, amb la presència del mànager esportiu Toni Miró, el Benfica, el Forte dei Marmi i el Montreux han quedat enquadrats dins el Grup C que encapçala el Barça Lassa.

D’aquesta manera, el conjunt d’Edu Castro debutarà a la màxima competició continental el 4 de novembre contra el Forte dei Marmi italià al Palau Blaugrana, en un duel que reeditarà l’eliminatòria dels quarts de final de la temporada passada. La visita a la localitat italiana es farà el 17 de febrer.

El següent rival (25 de novembre) serà el Montreux suís, que s’estrena a la competició –en el format de Lliga Europea– i que no es troba amb els barcelonistes des de l’eliminatòria de la copa CERS de la temporada 1989/1990. La fase de grups es tancarà contra els suïssos (10 de març).

Els duels contra el Benfica es produiran el 9 de desembre a Lisboa i el 13 de gener a Barcelona. L’última cita amb els lusitans va ser la derrota a la semifinal de la Lliga Europea del 2016 a Lisboa.

En cas de classificar-se per jugar els quarts de final, caldrà estar atents als dos primers classificats del Grup B (Porto, Vic, Follonica i La Vendéenne).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut