Barça Lassa – Voltregà: Comiats i celebracions en l’últim duel al Palau!

Barça Lassa – Voltregà: Comiats i celebracions en l’últim duel al Palau!

(12.00, Barça TV) L’equip oferirà la Lliga Europea, rebrà l’OK Lliga en un últim duel a casa en que Barroso i Ordoñez s’acomiadaran de l’afició

El Palau Blaugrana viurà aquest diumenge una jornada plena d’emocions. El partit contra el Voltregà (12.00 hores, Barça TV i OK Liga TV) s’afronta amb la felicitat pel fet de poder oferir la Lliga Europea a l’afició i de rebre el trofeu de l’OK Lliga. I també s’encara el duel com l’última oportunitat per veure en acció a Xavi Barroso i a Lucas Ordoñez, que s’acomiadaran de la parròquia blaugrana. “Intentarem oferir un bon espectacle i donar-li el comiat que es mereixen aquests dos jugadors”, va expressar Edu Castro.

Per afrontar la 29a jornada d’OK Lliga, també hi haurà un al·licient competitiu, ja que l’equip d’Edu Castro vol completar la seva condició d’invicte com a local en tota la temporada 2017/18. Només s’han perdut dos punts en l’empat contra el Noia Freixenet, que serà el darrer rival d’aquest curs.

Oferiment de la Lliga Europea i celebració final

A partir de les 10.30 hores, els aficionats que s’acostin al Palau Blaugrana podran fer-se una fotografia amb el majestuós trofeu de la Lliga Europea, que estarà exposada a l’exterior del pavelló. I just abans del duel, Egurrola oferirà el trofeu a l’afició. Aquest, però, no serà l’únic trofeu que es veurà al parquet blaugrana, ja que al final del partit es rebrà el trofeu de l’OK Lliga i l’equip podrà fotografiar-se amb els quatre trofeus que evidencien una temporada excepcional: Supercopa, Copa, OK Lliga i Lliga Europea. Al vespre, l’equip també mostrarà els trofeus al Camp Nou.

El Voltregà, amb l’objectiu de la CERS

El rival d’aquest diumenge es presentarà al Palau amb molt en joc, ja que està en la lluita per estar present la temporada vinent a la CERS. Els osonencs, que han aconseguit la victòria al Palau en les dues anteriors visites, estan liderats a la pista per Gerard Teixidó (20 gols), Petxi Armengol (19) i Èric Vargas (16) i també pel porter Blai Roca, que ha debutat amb bona nota a l’OK Lliga després de formar-se a la base blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut