Barça Lassa - Noia Freixenet: Empat frenètic al Palau (2-2)

Els visitants s’emporten un empat del Palau després d’un partit trepidant en què els d’Edu Castro ho han intentat de totes les maneres possibles, però no han tingut sort davant la porteria visitant.

Matí de gran partit al Palau Blaugrana. El Barça Lassa d’hoquei patins ha saldat amb empat a dos gols la visita d’un dels conjunts més forts de la categoria, el Noia Freixenet. En un duel marcat per la tornada de Panadero, que ha jugat amb màscara protectora després de la seva lesió, i la baixa de Matías Pascual, els d’Edu Castro no han pogut dominar un matx d’anada i tornada constant. Els gols de Bargalló, amb Panadero i Egurrola com a millors jugadors de l’enfrontament, no han pogut contrarestar la diana a última hora d’Esteller.

S’ha avançat el Barça, això sí, en un partit que ha arrencat de manera frenètica, quan Pau Bargalló ha rematat una jugada ràpida dels blaugranes (1-0, min 9). Malgrat el gol, el ritme del partit no ha baixat i els visitants han posat a prova un Egurrola que s’ha mostrat encertat. No ha pogut fer res, però, en una rematada a l’aire des del segon pal d’Arnau Xaus, que ha pogut empatar (1-1, min 19). Abans del descans, i fruit del ritme frenètic, el resultat s’ha tornat a moure, aquest cop després d’una bona jugada de Marc Gual que, novament, ha finalitzat Bargalló per tornar a avançar els culers (2-1, min 23).

No han tingut el mateix encert a la segona meitat, però, en uns minuts de joc una mica més físics. Tampoc no ha ajudat l’exclusió de Pablo Álvarez (min 36), que ha comès penal sobre Sergi Llorca, tot i que Egurrola ha salvat l’empat del Noia amb una triple aturada.

Egurrola, de nou, ha aturat una falta directa a Casas, mentre que a l’altra porteria Xus Fernández ha estat determinant en faltes directes davant Pablo Álvarez i Lucas Ordoñez. Així doncs, ha estat al tram final quan s’ha definit l’empat definitiu. Panadero hauria pogut posar més avantatge al marcador amb un xut a boca de canó que Xus Fernández ha refusat amb la cara. I és que el jugador barcelonista ha gaudit de bones ocasions en aquest segon temps i ha estat una nosa per al Noia. Però en uns últims minuts d’alt nivell competitiu, els de Edu Castro han vist com els visitants s’han abocat sobre la porteria d’Egurrola i Esteller ha trobat el gol a un minut del final.

Aquest empat permet als culers acabar l'any a només un punt del HC Liceo, que ha perdut el seu partit. Ara, els blaugranes tractaran de tornar a la dinàmica guanyadora dissabte al Palau a les 19.00 hores davant el Benfica en el matx corresponent a la Copa d’Europa d’hoquei.