Barça Lassa – ICG Software Lleida: Prova exigent en l’últim partit del 2017 al Palau

Barça Lassa – ICG Software Lleida: Prova exigent en l’últim partit del 2017 al Palau

El conjunt blaugrana rep un Lleida que acumula sis jornades sense perdre i que “està fent una temporada boníssima”

L’empat a la pista del Vic és un contratemps en la llarga carrera de fons de l’OK Lliga. Però, sense temps per a lamentacions, el Barça Lassa rep aquest divendres (21.00 hores, Barça TV i OK Liga TV) un dels equips més en forma de la competició regular. L’ICG Software Lleida “està fent una temporada boníssima”, ha afirmat Edu Castro, i ha destacat que és un equip “molt alegre de cara a porteria, amb un contraatac molt treballat”.

Els d’Albert Folguera es troben en quarta posició i són l’últim equip que visitarà el Palau Blaugrana aquest 2017. Acumulen sis partits d’OK Lliga sense perdre i tenen molts números d’estar a la pròxima edició de la Copa del Rei. Amb 47 dianes, els lleidatans també són el tercer equip més golejador de l’OK Lliga. Ja van visitar el Palau en el primer matx de la Lliga Catalana, i van ser golejats (8-1) en un duel del qual no es poden agafar referències, perquè es va disputar al principi de la pretemporada i no hi havia la presència dels jugadors internacionals.

“Han fitxat molt bé, han compensat l’equip i això els fa ser un conjunt compacte i perillós. Poden córrer més i, si no estem atents, ens poden complicar la vida”, ha dit Edu Castro, que ha posat especial èmfasi en noms com l’asturià César Candanedo (Alcobendas), el reusenc Xixi Creus (Vendrell) i els francesos Roberto i Bruno Di Benedetto (La Vendeenne). Aquestes incorporacions sumen gols en un equip en què també destaquen l’argentí Dario Giménez, Joan Cañellas i els bessons Andreu i Lluís Tomàs.

“Panadero és una baixa importantíssima en la faceta defensiva i també en la construcció del joc”

Edu Castro, per la seva banda, no podrà comptar amb Sergi Panadero, lesionat a Vic per l’impacte de la bola a la cara. “El Sergi és una baixa importantíssima en la faceta defensiva i també en la construcció del joc”, ha comentat el tècnic blaugrana, que convocarà el jove Àlex Joseph. Pau Bargalló també ha destacat: “Panadero és un jugador imprescindible per a nosaltres. Esperarem que es recuperi aviat i, mentre no hi sigui, haurem de fer un plus”.

El de Sant Saduní d’Anoia també ha declarat davant els mitjans de comunicació que el Lleida “té molt bon equip”. “S’han reforçat molt bé però, al Palau i davant la nostra gent, ens hem de fer forts”. “Animo la gent a venir, que segur que s’ho passaran molt bé”, ha subratllat Bargalló abans de l’últim partit del 2017 al feu blaugrana en què continuaran lluitant per un liderat que és propietat del Liceo. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut