Ampliació del contracte de Pau Bargalló fins al 2024

Ampliació del contracte de Pau Bargalló fins al 2024

El jove jugador blaugrana finalitzava la seva vinculació el 2019 i ha signat una ampliació per seguir cinc anys més al Barça Lassa

El Barça Lassa i Pau Bargalló estaran associats sis temporades més. Les dues parts han arribat a un acord per a l’ampliació del contracte, que vincula el jugador a la disciplina del primer equip d’hoquei patins fins al 30 de juny del 2024.

El contracte anterior finalitzava el 2019 i, per tant, ara s’afegeixen cinc temporades més a la relació entre la secció barcelonista i el jove de Sant Sadurní, que va arribar a l’estiu del 2016. “Estic molt feliç per poder renovar tants anys en el millor club del món”. “Quan hi estàs tan a gust és un plaer i un honor”, ha dit Bargalló.

Toni Miró: “És una peça important en el projecte de futur per la seva edat i per la seva qualitat”.   

Amb només 24 anys, suma sis títols en les seves dues primeres temporades com a blaugrana i ha ofert un alt rendiment que li permeten ser, amb aquesta ampliació de contracte, una aposta de present i de futur. “En el seu primer curs va ser MVP de l’OK Lliga i de la Copa i en el segon ha fet una temporada per emmarcar”, ha valorat el mànager esportiu Toni Miró, tot valorant que “és una peça important en el projecte de futur per la seva edat i per la seva qualitat”. En aquest sentit, Bargalló s’ha mostrat “molt agraït” i ha promès “treballar molt fort per tornar la confiança que m’han donat”.

Adaptació positiva i xifres espectaculars

Després de formar-se al Noia Freixenet i de militar dues temporades al Liceo, el petit dels germans Bargalló ha demostrat una ràpida i positiva adaptació a Can Barça, convertint-se en un dels jugadors referència de l’equip. Ho diuen els seus registres en els 88 partits disputats fins ara: 66 gols (17/36 a bola aturada), 45 assistències i 61 vegades present en el cinc inicial.

Més enllà de les xifres, destaca la seva lectura de partit i la valentia per afrontar amb determinació els moments decisius, com les accions de bola aturada en les dues últimes finals de Copa del Rei o en la recent final de la Lliga Europea. Amb el nou contracte signat, Pau Bargalló és el membre del primer equip amb un contracte de més llarga duració. Aquest estiu, el blaugrana afronta el seu segon Europeu amb la selecció espanyola, que capitaneja des del darrer Mundial de Nanjing.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut