Aitor Egurrola renova amb el Barça Lassa fins al 2019

Aitor Egurrola renova amb el Barça Lassa fins al 2019

El porter de Castelldefels disputarà la seva 21a temporada al primer equip amb la motivació de seguir ampliant un palmarès que ja suma 66 títols

Aitor Egurrola seguirà una temporada més liderant el Barça Lassa d’hoquei patins. El club i el porter han arribat a un acord per a la continuïtat del capità blaugrana a la disciplina del primer equip d’hoquei patins fins al 30 de juny del 2019. “Ha estat una última temporada molt bona i ara hem de seguir treballant perquè aquest somni continuï”, ha dit Egurrola, tot demostrant la seva ambició: “Mentre la salut ens respecti, la motivació per estar al Barça sempre hi serà”.

Egurrola, que farà 38 anys el 24 de juny, acaba de completar la seva vintena temporada al primer equip i suma 66 títols al seu palmarès, que el certifiquen com l’esportista del Barça en actiu amb més trofeus i el jugador amb més èxits de tota la història de la secció. El proper 31 d’octubre es complirà el 20è aniversari del seu debut amb el primer equip, en un partit a Riazor (2-2).  

Un palmarès envejable

‘El Pop’ ha viscut, igual que tot l’equip, una temporada excel·lent, que li ha permès aconseguir la seva 10a Supercopa, la 10a Copa, la 18a OK Lliga i l’11a Lliga Europea –protagonitzant un recital d’aturades a Porto i superant el rècord de l’exblaugrana Sergi Centell-. “Els títols i la secció d’hoquei sempre van associats”. “Ara hem de gaudir de les vacances, d’aquesta gran temporada i la següent haurem de continuar evolucionant com a equip”.

Toni Miró: “El seu rendiment és altíssim”

Compartint la porteria menys golejada de l’OK Lliga i d’Europa amb el també renovat Sergi Fernández, Egurrola ha tingut actuacions brillants en els 28 partits que ha disputat aquesta temporada, encaixant només 47 gols. A bola aturada, ha rebut 6 de 26 faltes directes i 10 de 21 penals. “El seu rendiment és altíssim. Es cuida molt i dona molta seguretat”, explica el mànager esportiu Toni Miró. “Crec que tenim els dos millor porters del món i això fa que la seva continuïtat sigui imprescindible”, ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut