El Barça Lassa, campió de l’OK Lliga per 29a vegada!

El Barça Lassa, campió de l’OK Lliga per 29a vegada!

La victòria d’aquest diumenge a la pista del Lleida (2-4) dona matemàticament el títol de Lliga als blaugranes quan resten dues jornades per disputar-se

L’OK Lliga és blaugrana per 29a vegada a la història. El Barça Lassa s’ha proclamat campió de la competició aquest diumenge, després d’haver fet la feina a Lleida en la 28a jornada. El resultat al Pavelló 11 de Setembre contra el Lleida (2-4) dona matemàticament la cinquena Lliga consecutiva als culers. I és que, després de la derrota del Liceo aquest dissabte a la pista del Vic, la diferència dels blaugranes al capdavant de la classificació és de set punts quan en queden sis en joc.

Màxima regularitat

La secció més llorejada del Club ha sumat un nou títol al seu extens palmarès després de mostrar una enorme regularitat a la competició domèstica en una temporada esplèndida en què només ha encaixat una derrota, en la jornada 8 contra el Reus (3-2). Des de llavors, s’ha assolit una ratxa de vint partits sense conèixer la derrota que ha permès aconseguir el títol amb encara dues jornades per endavant.

La primera OK Lliga d’Edu Castro

Aquesta és la primera Lliga que el preparador blaugrana aconsegueix en el seu primer any com a tècnic principal, després d’haver assolit la Supercopa d’Espanya, la Copa del Rei i a l’espera de la Final Four de la Lliga Europea, que es disputarà el 12 i el 13 de maig a Porto i que podria tancar un curs fantàstic.

Aquest títol suposa la divuitena Lliga d’Aitor Egurrola, la tretzena de Panadero i la sisena de Pablo Álvarez, Marc Gual, Xavi Barroso i Sergio Fernández. És la cinquena de Matías Pascual, la tercera de Lucas Ordóñez, la segona de Pau Bargalló i, finalment, la primera d’Ignacio Alabart. En el cas de Marc Gual, Matías Pascual i Lucas Ordoñez cal sumar-los un títol de Lliga més, que van sumar a Reus en el cas de Gual i al Liceo els dos jugadors argentins.

Màxim golejador i menys golejat

A falta de dues jornades per acabar el curs, el Barça Lassa és l’equip més golejador (138 dianes) i també el menys golejat (39). En els registres individuals destaquen els 44 de Pablo Álvarez –que lluita pel Pitxitxi amb Marín– i els 19 de Lucas Ordóñez, així com els 15 de Marc Gual. L’OK Lliga finalitzarà el 27 de maig contra el Noia, i en el proper compromís domèstic el conjunt barcelonista ha de rebre el Voltregà al Palau Blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut