Torna el millor hoquei al Palau Blaugrana

Torna el millor hoquei al Palau Blaugrana

El Barça Lassa disputarà el primer partit del curs 2016/17 al seu pavelló aquest dimarts, 30 d’agost, contra el Noia

Torna l’hoquei al Palau! El Barça Lassa 2016/17 afrontarà dimarts, 30 d’agost, la primera cita davant la seva afició. El rival serà el Noia Freixenet i el duel es jugarà a les 20.30 hores, en el marc de la tercera jornada de la Lliga Catalana. També serà la primera vegada que Pau Bargalló jugarà amb la samarreta del Barça a la seva nova casa.

 

L’equip de Ricard Muñoz va estrenar-se dimarts passat a la pista del Voltregà (1-1), i ara, en el segon test de la pretemporada, intentarà aconseguir el triomf. Aquest primer partit al Palau Blaugrana és d’accés gratuït per als socis del FC Barcelona i per als menors de 14 anys. Per als no socis, les entrades tenen un únic preu de tres euros i es poden adquirir a fcbarcelona.cat i a les taquilles del Palau Blaugrana. El duel també es podrà seguir en directe a Barça TV.


El Barça Lassa no juga sobre el seu parquet des del 27 de maig, quan va superar el Reus Deportiu (7-2) en la penúltima jornada de l’OK Lliga. Noranta-cinc dies després, tornarà el millor hoquei al Palau!  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut