fcb.portal.reset.password

Pablo Álvarez és el golejador blaugrana a la Lliga Europea després de marcar cinc gols al Bassano | VÍCTOR SALGADO-FCB

Davant un rival sense precedents i en una pista poc habitual, el Barça Lassa haurà de tenir l’ofici necessari per sortir victoriós de la pista del Mérignac. En el partit d’aquest dissabte (20.30, CERH TV), el conjunt de Ricard Muñoz voldrà aconseguir la segona victòria a la Lliga Europea davant un equip que va ser capaç d’empatar (1-1) a la pista del Porto. Un resultat que pot interpretar-se com a sorprenent i que posa en estat d’alerta un conjunt barcelonista que encadena deu victòries a l’OK Lliga i la golejada al Bassano (14-3).

L’equip blaugrana s’ha desplaçat a terres franceses aquest divendres i s’ha allotjat a Bordeus (Mérignac és una ciutat adjacent) en una estada en què s’han programat dues sessions preparatòries al Roller Stadium, una pista de ciment de dimensions reduïdes i sense tanques darrere la porteria.

Ricard Muñoz ha alertat que aquest duel es tracta “d’un test de màxima exigència a Europa” i, per tant, els tres punts són necessaris per reafirmar el lideratge del Grup B. En el duel que arbitraran els suïssos Urs Dornbieber i Johannes Schneider no hi serà Lucas Ordoñez, lesionat en el darrer partit contra el Lloret. La seva baixa l’ha cobert el jove del Barça B Marc Palazón. 

Tornar a dalt