Ricard Muñoz: “Sempre tenim ganes de competir i de guanyar”

Ricard Muñoz: “Sempre tenim ganes de competir i de guanyar”

L’entrenador blaugrana destaca que l’equip “té arguments per plantar cara al Porto” i que l’equip necessita “fer un bon partit i intentar treure els tres punts”

El Porto-Barça Lassa d’aquest dissabte (16.00 hores, Esport3) es presenta com la primera de les dues cites entre els dos equips que aspiren classificar-se per jugar els quarts de final de la Lliga Europea. Porto i Barça són dos conjunts que es coneixen gairebé a la perfecció i al Dragao Caixa s’hauran de tenir molts aspectes en compte: “És la jornada més complicada fora de casa, contra un dels equips punters d’Europa i dissenyat per arribar al final”, ha explicat Ricard Muñoz, tot indicant que el Porto és favorit però que “serà un partit molt igualat i molt intens”. “Tenim arguments per plantar cara, anar allà, fer un partit molt seriós i intentar puntuar”.

El fet d’haver perdut cinc punts a l’OK Lliga (6-6 contra Reus i 6-4 a Vic) genera més ambició de cara al partit d’aquest dissabte. Així ho ha expressat Ricard Muñoz davant els mitjans de comunicació i abans de viatjar aquest divendres cap a Portugal: “El nostre equip sempre té ganes de competir i de guanyar. Després dels resultats de la darrera setmana necessitem anar a Porto, fer un bon partit i intentar treure els tres punts”.

El conjunt blaugrana ha aconseguit sis punts de sis possibles davant el Bassano i el Mérignac, mentre que el Porto va empatar en la primera jornada a casa, contra els francesos (1-1) i va aconseguir guanyar a Itàlia (3-4). El curs passat, Porto i Barça també van coincidir a la fase de grups i els lusitans van sortir victoriosos en els dos compromisos (1-0 i 1-2). “El Porto és un equip molt semblant al de l’any passat, ha canviat un jugador i un porter però el cos tècnic és el mateix”, ha comentat Ricard Muñoz. “Som dos equips que ens coneixem molt i la incorporació del Ton Baliu els dóna més intensitat i recursos tècnics”, ha indicat.

Lucas Ordoñez: “Qualsevol jugador d’hoquei té motivació per jugar un partit com aquest”

En la mateixa línia que Ricard Muñoz, Lucas Ordoñez s’ha mostrat motivat per jugar dissabte contra el Porto i aconseguir un bon resultat. “Aquesta setmana hem entrenat fort i estem preparats. Els dos equips estem lluitant pel mateix i ara tenim un partit difícil”.

L’argentí ha destacat que “qualsevol jugador d’hoquei té motivació per jugar un partit d’aquestes característiques” i ha comentat que “són duels que es decideixen per petits detalls”. “Hem d’estar concentrats en el nostre treball i lluitar fins al final”. Ordoñez també ha tret importància a derrota contra el Vic. “Venim d’una ensopegada però això és una nova competició i a Europa hem aconseguit els sis punts que hem jugat”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut