Ricard Muñoz presenta els valors del Barça Lassa a l’escola Joviat de Manresa

Ricard Muñoz presenta els valors del Barça Lassa a l’escola Joviat de Manresa

L’entrenador blaugrana ha exposat els fonaments necessaris en un equip d’elit davant un centenar d’alumnes

Ricard Muñoz ha participat aquest dilluns en una xerrada a l’escola Joviat de Manresa amb l’objectiu d’apropar l’hoquei patins a prop d’un centenar d’alumnes del centre educatiu. L’entrenador blaugrana ha focalitzat la seva exposició en els valors presents en un equip d’elit, com per exemple el Barça Lassa d’hoquei patins. “Quan es treballa en equip és bàsica la cooperació, ha expressat Muñoz davant els joves.

El preparador barcelonista, que acumula 12 títols al seu palmarès després d'haver sumat recentment la Copa del Rei, ha destacat el treball, la perseverança i la passió com alguns dels fonaments imprescindibles en un conjunt. També ha assenyalat que “ningú no millora si no és humil” i que “s’ha de tenir compromís de tothom per al benefici de l’equip”. En aquest sentit, Muñoz ha subratllat que “l’èxit va més enllà de guanyar o perdre”.

Durant els més de 60 minuts de xerrada, els alumnes s’han mostrat molt participatius i han realitzat diverses preguntes a l’entrenador, que després ha dirigit el primer entrenament de la setmana al Palau Blaugrana. L'equip té la mirada posada en el partit de dissabte (21.00 h) a Itàlia contra el Forte dei Marmi (anada dels quarts de final de la Lliga Europea). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut