fcb.portal.reset.password

El Bassano italià visita aquest dissabte (19.00 hores, Barça TV) el Palau Blaugrana per inaugurar una nova edició de la Lliga Europea. El Barça Lassa, invicte fins ara a l’OK Lliga, afronta aquest repte amb “l'obligació de sumar” i conscient del perill del conjunt italià: “És un equip defensivament molt compacte, amb un bon contraatac i xut exterior”, ha explicat Ricard Muñoz. En el mateix sentit s’ha expressat Pablo Álvarez: “Contra el Bassano hem de ser cinc porters, ja que és un equip molt xutador i corren molt. Hem d’estar fins en defensa i agafar-los al contraatac”.

Davant els mitjans de comunicació, el tècnic blaugrana ha indicat que “el Bassano és un equip que s’ha reforçat força amb jugadors d’OK Lliga, com Marc Julià (Manlleu) i Diogo Neves (SHUM) i també amb jugadors italians”. “Això fa que sigui un equip en construcció”, ha afegit.

D’altra banda, Ricard Muñoz ha comentat que espera una bona presència de públic al Palau: “És el primer partit d’Europa i això sempre és il·lusionant”. També ha destacat que la Lliga Europea “és una competició molt cara i no la podem guanyar cada any”. “La realitat de l’hoquei modern és una altra, hi ha molts equips amb el mateix objectiu i és una cursa de fons en què intentarem treballar moltíssim”. 

Retorn de Marc Julià al Palau

L’olotí Marc Julià tornarà a jugar al Palau Blaugrana dues temporades després d’haver-ho fet amb el Manlleu. Format a les categories inferiors del Barça i amb presència al primer equip, el jove jugador va ser cedit al Noia Freixenet (campió de la CERS 2013/14) i al Manlleu (2014/15). Ara ha deixat terres osonenques per viure la seva primera experiència a Itàlia: “És un jugador format aquí, durant molts anys, i veurem quin rol té en el seu equip. Té molta qualitat i segur que ho podrà demostrar”, comenta Ricard Muñoz. “És una excel·lent persona, un gran jugador i té moltes qualitats”, afegeix Pablo Álvarez. 

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();