Ricard Muñoz: “Hem d’anar a Lleida molt atents”

Ricard Muñoz: “Hem d’anar a Lleida molt atents”

L’entrenador blaugrana assegura que el proper rival del Barça Lassa encadena “una molt bona línia de resultats i de joc”

El Barça Lassa està preparant el primer partit a domicili del 2017, que implicarà visitar la pista d’un Lleida que acumula “una molt bona línia de resultats i de jocs”. Segons paraules de Ricard Muñoz, el rival del partit que es jugarà diumenge (12.00, OK Liga TV) a la capital del Segrià “és un equip molt més madur i consolidat”.

Al Palau, en la segona jornada de Lliga, es va guanyar 7-0. Des de llavors, els d’Albert Folguera han aconseguit tres victòries, quatre empats i set derrotes (cap per més de dos gols). El darrer resultat va ser un empat a la pista del Vic (3-3), que va empatar als últims segons. “Això és un toc d’atenció per a nosaltres i hem d’anar a Lleida molt atents”, explica Ricard Muñoz. “El Lleida es fa més fort a casa seva i treu molt rendiment dels seus recursos. Té la confiança suficient per plantar cara a qualsevol”, afegeix.

Marc Gual: “Lleida és una pista que sempre costa”

El jugador Marc Gual també manifesta la dificultat que suposa visitar el pavelló Onze de setembre: “És una pista que sempre costa i serà un partit molt dur”. “Han posat les coses molt difícils al Vic i al Reus i és un bloc que sap el que ha de fer”. El jugador de Sant Sadurní també expressa que, tot i ser líders amb set punts d’avantatge, han d’anar partit a partit i seguir creixent com a equip

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut