Ricard Muñoz: ”Felicito els jugadors per com han competit”

Ricard Muñoz: ”Felicito els jugadors per com han competit”

“Estic orgullós del que han guanyat aquests jugadors durant tots aquests anys”, afirma el tècnic blaugrana

El Barça Lassa no ha pogut tancar el curs de la millor manera possible, proclamant-se campió d’Europa, i s’ha quedat sense el somni del desitjat triplet. Els blaugranes no es van sentir del tot còmodes en un partit molt tancat en què van mancar clares ocasions de gol i els detalls van acabar sentenciant la semifinal del costat de l’Oliveirense (0-1). “Ha estat un partit molt igualat, sense gaires ocasions, i teníem clar que qui marqués abans tindria molts números per guanyar. Els porters han estat una peça clau per als dos equips”, va assegurar el tècnic Ricard Muñoz en la roda de premsa posterior al matx.

El preparador barcelonista va aprofitar per fer un balanç dels títols aconseguits durant la seva etapa com a tècnic, i va elogiar la qualitat d’una plantilla que “s’ho ha deixat tot” per guanyar el màxim possible: “Ens hem d’aixecar de la millor manera. Felicito els jugadors, que, tot i no fer el partit que els hauria agradat, han competit fins a l’últim segon. Són moments durs, però el Barça és el Barça i tornarà a ser-hi, perquè aquests jugadors ho porten al seu ADN guanyador”. I és que l’equip tanca aquesta temporada amb un doblet (Lliga i Copa): “Si faig una valoració global em sento feliç de tots aquests anys a l’equip, amb quatre Lligues, dues Lligues Europees i dues Copes del Rei al palmarès, però especialment pels jugadors, que són els que guanyen i els que ho fan possible”.

Xavi Barroso també va atendre els mitjans, i va destacar que, tot i que “l’equip estava tocat per haver caigut a les semifinals de la Champions per segon any consecutiu”, s’havien d’aixecar: “Hem de pensar en tot el que hem fet aquesta temporada. Ara toca continuar treballant, gaudir del que hem fet i pensar en la temporada vinent”, va sentenciar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut