Ricard Muñoz: “Estem il·lusionats i motivats per guanyar el títol”

Ricard Muñoz: “Estem il·lusionats i motivats per guanyar el títol”

“L’Oliveirense és un equip que barreja veterania i joventut i tenen un gran nivell que ens pot complicar amb tot”, afirma el tècnic blaugrana sobre el rival a les semifinals

La Final Four ja és aquí. Els quatre equips ja estan a Lleida, ciutat que albergarà enguany el millor hoquei patins d’Europa amb l’objectiu de buscar un nou campió. El Barça Lassa vol tornar a coronar-se com el millor equip del continent, després que l’any passat se li escapés el somni a les semifinals davant el Benfica, vigent campió de la competició. Els blaugranes arriben a la cita amb el màxim objectiu de proclamar-se campions d’Europa i d’aquesta manera assolir la triple corona aquesta temporada.

“Estem il·lusionats i motivats per guanyar el títol. Estem orgullosos de tornar a ser aquí en una Final Four sabent la dificultat que comporta i competint amb els millors. En aquest tipus de partits, on no arribin les cames hi arribarà la resta, perquè l’equip ho donarà tot”, ha sentenciat Ricard Muñoz a la roda de premsa oficial prèvia a l’inici de la competició, en la qual han participat els quatre tècnics dels quatre equips classificats: Oliveirense, Barça, Benfica i Reus.

“Serà una Final Four oberta i apassionant”

Per arribar a la final, el Barça haurà de superar l’Oliveirense portuguès, l’actual subcampió. “Són un equip que barreja veterania i joventut i tenen un gran nivell que ens pot complicar les coses en totes les facetes del joc”, ha expressat el tècnic barcelonista, que també ha volgut elogiar les virtuts d’un rival “molt treballat i competitiu”: “És un gran conjunt, fan un gran hoquei i té jugadors determinants, però em centro en el conjunt perquè són molt bons defensivament i ofensivament”. “Serà una Final Four oberta i apassionant”.

I és que el conjunt portuguès compta amb una plantilla que s’ha reforçat aquesta temporada, amb les incorporacions de Jordi Bargalló –germà de Pau Bargalló, Pablo Cancela i Jepi Selva. Els tres jugadors han aportat encara més qualitat a un equip que compta amb l’experiència de jugadors com Barreiros, Moreira i el porter Puigbí, així com també del jove jugador Joao Souto. Pel que fa al tècnic portuguès, Tó Neves, ha afirmat que, tot i els canvis, “l’equip arriba ambiciós per guanyar”.

El partit, que començarà a les 17.15 hores, podrà ser seguit per Barça TV i Esport3 i per internet a través de fcbarcelona.cat (només a l’estat espanyol) o al canal de youtube CERH-TV. El millor espectacle europeu d’hoquei patins està a punt de començar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut