Ricard Muñoz: “Ens espera una temporada molt il·lusionant”

Ricard Muñoz: “Ens espera una temporada molt il·lusionant”

L’entrenador blaugrana assegura, des del Montanyà, que l’equip està fent molta càrrega de treball i que “hem fet un pas endavant” amb la incorporació de Pau Bargalló

El Barça Lassa d’hoquei està completant la segona setmana de treball per afrontar “una temporada molt il·lusionant”. Així ho ha expressat Ricard Muñoz en la roda de premsa realitzada a El Montanyà, complex hoteler on l’equip està realitzant una estada de pretemporada. “Amb la incorporació de Pau Bargalló fem un pas endavant”, ha afegit l’entrenador.

Muñoz ha explicat que durant l’estada a terres osonenques s’està fent “càrrega de treball i les cames estan pesant molt, però ho fem per tenir una base sòlida i poder tornar a competir”. En aquest sentit, ha dit que “competir tots els títols és l’objectiu” i que s’ha de ser molt ambiciós per recuperar la Lliga Europea: “Lluitarem per estar-hi fins al final”.

Respecte la competició regular, el preparador blaugrana ha comentat que “m’espero una OK Lliga molt i molt dura”.

Aitor Egurrola: “La Champions no és l’únic objectiu, però ens fa molta il·lusió”

El capità Aitor Egurrola també ha participat en la roda de premsa i el 'Media Day' realitzat aquest dimecres i ha explicat que “els jugadors estem molt il·lusionats per encarar els objectius, ja que es presenta una temporada molt dura”. En aquest sentit, el porter ha dit que recuperar la Lliga de Campions “no és l’únic objectiu, però ens fa molta il·lusió”. 

Pel que fa als rivals a l’OK Lliga, el ‘pop’ ha assenyalat que “el Reus s’ha reforçat molt bé i el Liceo també té moltes cares noves. El Vic i el Vendrell sempre estan allà dalt i nosaltres sabem que podem perdre punts en qualsevol pista”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut