Ricard Muñoz: “El Forte dei Marmi és un equip molt equilibrat”

Ricard Muñoz: “El Forte dei Marmi és un equip molt equilibrat”

L’entrenador blaugrana i Lucas Ordoñez destaquen que els quarts de final són una eliminatòria “de 100 minuts” i que els italians tenen un alt nivell de joc

“És un partit dels grans”. El Forte dei Marmi – Barça Lassa d’aquest dissabte (21.00 hores) es presenta com “un partit important que pot donar peu a una Final Four”. Així ho expressa Ricard Muñoz, que assegura que el rival dels quarts de final “és un equip molt equilibrat, amb molts recursos, una molt bona defensa i bon contraatac”. En aquest sentit, l’entrenador blaugrana afegeix que els homes dirigits per Pierluigi Bresciani “són un grandíssim equip, molt sòlid i que fa anys que és capdavanter a Europa i a Itàlia”.

“És una eliminatòria a 100 minuts i no ens hem de deixar endur per les emocions”, ha subratllat el preparador barceloní, preguntat pels mitjans de comunicació. “Volem aconseguir un bon resultat per poder sentenciar l’eliminatòria al Palau. Guanyar seria fantàstic”, ha afegit. Ambdós conjunts van guanyar la respectiva Copa el 26 de febrer, i “anar a Itàlia amb la Copa és un reforç moral per la manera en què es va guanyar, demostrant que l’equip sap patir i que no perd la fe”.

Lucas Ordoñez: “És una pista complicada”

El Barça Lassa mai ha visitat el Palazzetto Dello Sport de la petita localitat de Forte dei Marmi, on es respira un gran ambient d’hoquei després d’haver aconseguit les tres últimes lligues. L’únic jugador de la plantilla blaugrana que ha militat a Itàlia és Lucas Ordoñez: “És una pista molt complicada perquè hi ha molta afició i estarà ple, amb un ambient en què ens agrada jugar a tots els jugadors”.

“Ens hi estem jugant la classificació per a la Final Four i serà un partit molt travat, que durarà 100 minuts i que no es decidirà a la seva pista”, ha destacat l’argentí. “Ells tenen jugadors molt bons, ràpids i actius. Ens ho posaran difícil”, ha afegit Ordoñez sobre el rival. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut