fcb.portal.reset.password

Alcobendas és sinònim de bon record per al Barça Lassa d’hoquei patins. El 26 de febrer, fa menys d’un mes, l’equip va aconseguir la Copa del Rei a la localitat madrilenya, i ara hi torna. “És una altra competició i és una altra història”, adverteix Ricard Muñoz. Aquest dissabte a la tarda (17.00 hores, OK Liga TV) s’enfrontaran el cuer i el líder de la competició, però els locals “tenen molta necessitat de punts i serà un duel molt intens”.

A falta de deu jornades per acabar l’OK Lliga, el tècnic blaugrana ha reconegut que estan on volien estar, però que s’ha d’anar “pas a pas”. “Els rivals també tenen necessitat de punts i hem d’intentar no fallar per plantar-nos a les últimes jornades amb aquesta renda de sis punts”, ha afegit. En la mateixa línia s’ha pronunciat Matias Pascual: “La necessitat que tenen els donarà un plus. Resten deu jornades i cada partit serà una final”.

L’equip s’ha desplaçat aquest divendres cap a Madrid en TAV, després d’exercitar-se al Palau Blaugrana. Un cop a Alcobendas, els jugadors han participat en una sessió formativa dirigida als nens i nenes més petits de la base del club madrileny. Barça i Alcobendas s’han enfrontat 24 vegades –sempre amb victòria blaugrana–, i l’última visita a la pista de terratzo del Polideportivo José Caballero va ser el 16 de novembre de 2003 (0-9). 

Tornar a dalt