FC Barcelona Lassa – HC Liceo: El Palau estrena l’any amb un plat fort

FC Barcelona Lassa – HC Liceo: El Palau estrena l’any amb un plat fort

(20.05, Barça TV) El conjunt blaugrana rep la visita dels gallecs en un primer partit de l’any amb un grapat d’al·licients

Desprès de tots els àpats nadalencs, el Palau Blaugrana obre les seves portes a l’afició per primera vegada aquest 2017. I ho fa per acollir tot un clàssic de l’OK Lliga com és el Barça Lassa – Liceo d’aquest dissabte (20.05, Barça TV). És el darrer partit de la primera volta, i el líder rep un conjunt gallec que, des de la quarta posició, es juga ser cap de sèrie a la Copa del Rei.

“El Liceo és un equip amb molta lectura en atac i una bona porteria”, afirmava Ricard Muñoz davant els mitjans de comunicació. Els gallecs arriben al Palau després d’haver empatat contra el Vic (2-2) en l’últim partit de l’any a Riazor i acumulen 9 victòries, 2 empats i 3 derrotes. L’equip de Carlos Gil va aconseguir la Supercopa d’Espanya a Reus i s’ha sabut sobreposar als canvis de l’estiu gràcies a les incorporacions de Joan Grasas, Marc Coy, el francès Carlo Di Benedetto i el portuguès Henrique Magalhaes.  

Marc Coy, que va formar-se a la cantera blaugrana, acumula 17 gols a l’OK Lliga, els mateixos que Pablo Álvarez i Raul Marín al capdavant de la taula de golejadors. Toni Pérez (13) i Josep Lamas (9) són els altres màxims golejadors de l’equip.

Més enllà de la rivalitat històrica d’aquests dos equips, aquest primer duel del 2017 presenta molts al·licients: serà el primer partit de Pau Bargalló davant el seu anterior equip les dues últimes temporades, però també serà el primer enfrontament entre els germans Lamas després de la Supercopa d’Espanya del curs passat. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut