FC Barcelona Lassa – CE Noia Freixenet: Una cita per fer-se encara més fort

FC Barcelona Lassa – CE Noia Freixenet: Una cita per fer-se encara més fort

(18.30) L’equip blaugrana rep la visita del conjunt de Sant Sadurní amb la voluntat de mantenir-se ben ferm al capdavant de la taula

Una cita per enfortir el lideratge. Així és com es presenta el duel d’aquest diumenge (18.30 hores, Barça TV i OK Liga TV) entre el Barça Lassa i el Noia Freixenet, un rival que arribarà al Palau Blaugrana després de fer un pas endavant la setmana passada contra el Vic (5-2).

Una victòria mantindria ben sòlid el lideratge, que ara mostra 8 punts d’avantatge sobre el Reus i 9 respecte el Vic. El partit contra el conjunt de Sant Sadurní serà el primer duel després d’haver-se anunciat que Ricard Muñoz no seguirà com a entrenador blaugrana la temporada vinent.

Els barcelonistes, que ja han superat els 100 gols a la competició regular, volen aconseguir també la 19 victòria a l’OK Lliga davant l’equip de Pere Varias, que té Aleix Esteller (13 gols) i Eloi Albesa (11) com a principals referents ofensius. Nil Roca -jugador cedit pel Barça Lassa-, Sergi Aragonès –exjugador de l’hoquei formatiu el curs passat–, l’angolès Humberto Mendes i el veterà Jordi Del Amor són altres jugadors a tenir en compte.

En el duel de la primera volta, el Barça Lassa va imposar-se a l’Ateneu (0-4). El Noia Freixenet ja va visitar el Palau Blaugrana en l’última edició de l’OK Lliga (5-3).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut