fcb.portal.reset.password

El FC Barcelona Lassa d’hoquei ja té nou entrenador. Serà el fins ara segon de Ricard Muñoz, Edu Castro, que ha estat presentat oficialment en una roda de premsa conjunta amb el directiu responsable de la secció, Josep Ramon Vidal-Abarca, el director d’esports professionals, Albert Soler, i el responsable de la secció, Toni Miró.

El tècnic de l’Hospitalet ho ha agraït profundament a tots els que li van comunicar la decisió amb molta il·lusió i confiança, i ha assegurat que sí que esperava ser ell: “M’ho van comunicar el 3 de juny, unes hores abans de jugar contra el Liceo. No m’ho vaig pensar ni un sol moment”. A més, també ha volgut agrair a Ricard Muñoz la feina feta −“gràcies pels èxits i per posar les bases d’un equip guanyador”−, i ha adreçat unes paraules als seus jugadors: “Us encoratjo a continuar treballant. Tenim el compromís de guanyar, però també de fer-ho bé, amb l’estil Barça”. Jugadors que, segons ha explicat, “han quedat sorpresos, però la seva rebuda ha estat molt bona”.

Per acabar, i preguntat per la seva idea de joc, ha dit que vol que l’hoquei tingui un “estil propi i que es reconegui, amb un ADN Barça que s’identifiqui”. “Entrenar és evolucionar, i l’evolució ha de ser revolució. Vull una defensa fèrria i treballada, però també un atac amb mobilitat de bola i capacitat per crear situacions en què la qualitat individual pugui lluir. Sé que defensar bé i contraatacar bé pot donar garanties, però quan la defensa rival estigui ben col·locada vull jugar estètic. Animo la gent a venir al Palau”, ha sentenciat.

“S’ho mereix”

Tant Albert Soler com Toni Miró li han donat la benvinguda com a nou tècnic. Han explicat que ha signat per a una temporada, amb una altra d’opcional, i que la seva candidatura obeeix “a seguir amb el model de la casa, que no és un altre que intentar donar continuïtat als nostres tècnics”. “L’Edu coneix perfectament les generacions que vénen per darrere”, ha comentat un Albert Soler que, a més, ha afegit que el repte és majúscul: “Com a mínim, l’objectiu és assolir el que hem fet aquesta temporada”. Miró, per la seva part, ha comentat que “mereixia aquesta oportunitat”, a banda d’assegurar que Jordi Roca, fins ara entrenador del Juvenil, serà el nou segon entrenador de l’equip.

Tornar a dalt