Pau Bargalló es perdrà el Liceo - Barça Lassa

Pau Bargalló es perdrà el Liceo - Barça Lassa

El jugador de Sant Sadurní ha estat intervingut d’una fractura nasal que va produir-se en el partit d’OK Lliga jugat a Reus

Pau Bargalló no podrà disputar el darrer partit de la temporada entre el Liceo i el Barça Lassa. El jugador de Sant Sadurní ha estat intervingut d’una fractura nasal i serà baixa per al duel d’aquest dissabte (18.00). La lesió va produir-se en el partit d’OK Lliga a la pista del Reus (4-4), el passat 7 de maig, quan va rebre l’impacte de la bola a la cara, de forma accidental, i va haver de ser atès al mateix Palau d’Esports. Tot i això, el cop no li va impedir disputar la semifinal de la Final Four davant l’Oliveirense  i els duels de Lliga contra el Vic i el Girona.

Una primera temporada amb registres excel·lents

En el seu primer curs a Can Barça, Pau Bargalló ha tingut un protagonisme destacable a l’equip de Ricard Muñoz. Ha disputat els 44 partits possibles (amb 24 titularitats) i ha marcat fins a 35 dianes en totes les competicions. Això el converteix en el segon màxim golejador de l’equip (per darrere de les 50 de Pablo Álvarez). Més enllà de la faceta golejadora, el jugador procedent del Liceo també ha generat 21 assistències de gol (just per darrere de les 25 de Marc Gual) i va ser nomenat MVP de la Copa del Rei.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut