Pablo Álvarez: “Estic molt content per ampliar aquest somni quatre anys més”

Pablo Álvarez: “Estic molt content per ampliar aquest somni quatre anys més”

El davanter argentí celebra la renovació fins al 2021 i assegura que “m’encantaria retirar-me aquí”

Els gols al Palau Blaugrana mantindran el segell de Pablo Álvarez fins al 2021. El jugador argentí ha signat aquest dimarts el contracte que el vincula amb el FC Barcelona quatre temporades més. “Estic molt content”, assegura el ‘killer’ de San Juan, que finalitzava contracte el 30 de juny del 2017.

Quan va arribar a la secció blaugrana d’hoquei patins, el davanter va assegurar que arribar al Barça era “un somni complert”. “Ara estic més content perquè puc ampliar aquest somni quatre anys més”, ha explicat Pablo Álvarez davant el micròfon de Barça TV.

“M’encantaria retirar-me aquí”

Sobre la seva llarga trajectòria a Can Barça, des del 2011, Álvarez ha expressat el següent: “Un cop estàs aquí no vols marxar. És el millor club del món i m’encantaria retirar-me aquí”. Per penjar els patins, però, encara falta molt: “Ara tinc 30 anys i em sento amb la mateixa energia que quan era el Pablito”. “Em sento amb la mateixa forma i amb més experiència; i agraeixo molt estar al Barça i tenir els companys que tinc, que et permeten créixer”.

Pablo Álvarez ha signat el nou contracte al costat de Josep Ramon Vidal-Abarca, directiu responsable, i de Toni Miró, mànager de la secció. “La renovació era la millor opció per a ell i per a nosaltres”, ha comentat Miró, i ha afegit que es tracta “del millor jugador del món en la seva posició”. “És molt desequilibrant i, el 2021, farà 10 anys que és aquí, però això no vol dir que llavors s’acabi, ja que la seva evolució és molt bona”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut