CE Vendrell – FC Barcelona Lassa: Comença el repte 28

CE Vendrell – FC Barcelona Lassa: Comença el repte 28

(13.00 h, La Xarxa i Movistar+) L’equip de Ricard Muñoz comença a domicili el camí per adjudicar-se el quart títol d’OK Lliga consecutiu i el 28è en tota la història de la secció

L’OK Lliga 2016/17 es presenta exigent des d’un bon inici. L’equip de Ricard Muñoz, vencedor de les tres últimes edicions, inicia aquest dissabte la competició regular amb l’objectiu d’aconseguir la 28a Lliga de tota la història de la secció. En la primera jornada haurà de fer front a un complicat duel a la pista del Vendrell. El matx es jugarà en un horari nou (13.00 hores) i serà retransmès per les televisions locals de La Xarxa i Movistar+ (159).

Ricard Muñoz: “Tenim 30 finals per endavant”

En declaracions prèvies a l’inici de l’OK Lliga, Ricard Muñoz ha expressat que “la primera jornada sempre és una mica incògnita, perquè no saps l’equip que et trobaràs”. “Sabem la dificultat que comporta i tenim 30 finals per endavant per aconseguir l’objectiu”. Amb referència al primer rival, el preparador blaugrana ha destacat que “el Vendrell s’ha reforçat i ha fet una plantilla dissenyada per aconseguir objectius ambiciosos”.

El nou Vendrell està liderat per Jordi Garcia, que ha arribat junt amb tres dels jugadors més destacats de l’última campanya del Vilafranca: Edu Fernández, Roger Rocasalbas i Marc Navarro. El reusenc Roger Molina ha tornat al Vendrell per defensar la porteria d’un equip en què també destaca el paper de jugadors com Francesc Gil, Jordi Creus, Eloi Mitjans i Jordi Ferrer.

És per tot això que el porter Sergi Fernández ha assegurat que el primer compromís de la competició regular es jugarà “en una de les pistes més complicades de l’OK Lliga”, i que el Vendrell “s’ha reforçat molt bé i és un rival per lluitar pel títol”. Després de 30 jornades, el 3 de juny se sabrà si el Barça Lassa haurà estat capaç de sumar la 28a OK Lliga al seu palmarès. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut