Les opcions per ser campions de l’OK Lliga

Les opcions per ser campions de l’OK Lliga

L’equip de Ricard Muñoz té a l’abast l’opció de proclamar-se campió de la competició regular per quarta vegada consecutiva

Falten 15 punts per acabar la temporada i el Barça Lassa té 11 i 12 punts d’avantatge respecte del Reus Deportiu i el Patí Vic. Això és gràcies a la regularitat de l’equip de Ricard Muñoz al llarg de la temporada, en què només ha cedit un empat i dues derrotes. Ara acumula una ratxa de set victòries seguides i, si manté la dinàmica, la consecució del 28è títol de Lliga podria arribar properament.

Jornada 26: Barça Lassa – Vilafranca i Vic - Reus

El Barça Lassa – Vilafranca es jugarà aquest divendres 28. Si s’obtenen els tres punts, els blaugranes podrien ser campions si el Reus empata a Vic diumenge (18.05 hores).

  • Si el Reus guanya, els de Mariotti continuaran 11 punts per sota a falta de 12 per jugar-se.
  • Si el Vic guanya, els de Ferran Pujalte pujaran a la segona posició i estaran a 12 punts del Barça amb també 12 punts per disputar-se. Els osonencs, però, tenen el goal-average a favor respecte del Barça, ja que van guanyar 6-4 a la primera volta i no visitaran el Palau fins la 28a jornada. El Reus estaria, llavors, a 14 punts.

Jornada 27: Girona – Vic i Reus - Barça Lassa

Si el Reus no empata a Vic, els de Ricard Muñoz podrien proclamar-se campions el dia 7 de maig (18.05) a Reus, just la setmana abans de la Final Four de Lliga Europea, que se celebrarà a Lleida els dies 13 i 14 de maig. Per concretar quina sèrie de resultats caldrien per celebrar el títol cal esperar als resultats de la jornada 26.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut