ICG Software Lleida – FC Barcelona Lassa: Lluny del Palau també es vol ser fidel al triomf

ICG Software Lleida – FC Barcelona Lassa: Lluny del Palau també es vol ser fidel al triomf

(12.00 h, OK Liga TV) L’equip de Ricard Muñoz afronta el primer partit del 2017 a domicili amb l’objectiu de mantenir el ritme de victòries

Després de les tres victòries assolides aquest 2017 al Palau, ara toca guanyar lluny del feu blaugrana. El Barça Lassa visita aquest diumenge (12.00, OK Liga TV) el pavelló Onze de Setembre amb la voluntat de superar l’ICG Software Lleida.

El conjunt barcelonista no juga a domicili des de l’últim partit del 2016, a Girona (2-3). Les victòries contra el Liceo (2-1), el Porto (3-1) i el Vendrell (5-0) han donat encara més confiança al líder de l’OK Lliga. No obstant, segons paraules del tècnic Ricard Muñoz, a Lleida “caldrà estar atents”, ja que el conjunt d’Albert Folguera va estar a punt de guanyar dissabte passat a l’Olímpic de Vic (3-3).

En el duel de la primera volta el Barça Lassa va aconseguir guanyar per 7-0, però aquest diumenge –en el partit arbitrat per Germán Sandoval i Alberto López– caldrà tenir en compte el paper de Lluís Tomàs a la porteria i l’olfacte golejador de l’argentí Dario Giménez. Després d’aquesta cita, l’equip blaugrana afrontarà el desplaçament a Itàlia per jugar la cinquena jornada de la Lliga Europea contra el Bassano italià. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut