Hockey Forte – FC Barcelona Lassa: Uns quarts de final exigents per explorar!

Hockey Forte – FC Barcelona Lassa: Uns quarts de final exigents per explorar!

(21.00 hores) L’equip de Ricard Muñoz afronta una eliminatòria sense precedents amb la voluntat de fer a domicili un primer pas positiu per estar a la Final Four

La Lliga Europea presenta aquest dissabte tot un examen per al Barça Lassa. L’equip de Ricard Muñoz –primer del Grup B– té la voluntat d’estar a la Final Four, però abans s’ha de superar el Forte dei Marmi italià en un duel sense precedents. I el primer pas arriba aquesta nit (21.00) al Palazzetto dello Sport de la localitat de la Toscana.

Ricard Muñoz és conscient de la dificultat que implica aquesta eliminatòria “de 100 minuts”, i assegura: “Volem aconseguir un bon resultat per poder sentenciar l’eliminatòria al Palau. Guanyar seria fantàstic”. L’equip al complet va viatjar aquest divendres en avió des de Barcelona fins a Florència i va exercitar-se al pavelló també conegut com PalaForte. “És una pista molt complicada perquè hi ha molta afició i estarà ple”, alerta l’argentí Lucas Ordoñez.

Un potencial que cal tenir en compte

L’enfrontament, arbitrat pels portuguesos Paulo Almeida i Joaquim Pinto, es viurà en un context d’allò més hostil i s’haurà de fer front a la capacitat de desequilibri dels homes de Pierluigi Bresciani, segons del Grup C després de desfer-se de l’Sporting portuguès i el Quevert i de plantar cara al Reus. Tot i haver perdut aquest estiu homes com Pedro Gil i Pablo Cancela, l’equip ha mantingut el potencial i és el flamant campió de la Copa italiana, la primera de la història del club després d’haver guanyat les tres últimes lligues de manera consecutiva. És el segon classificat de la competició regular i el seu porter, Riccardo Gnata, és el menys golejat (53 dianes).

Entre els homes de la plantilla italiana que cal tenir en compte destaquen el veterà Alberto Orlandi, Marco Pagnini, Davide Motaran, els argentins Gaston De Oro i Nalo Romero i el català Enric Torner (màxim golejador de l’equip amb 24 gols a la Lliga i 8 a la Lliga Europea). Es dóna la casualitat que el torderenc és el cunyat del porter blaugrana Sergi Fernández vegeu el vídeo inferior del programa Hora B de Barça TV i fill del llegendari jugador Josep Enric Torner (al Barça entre el 1981 i el 1987). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut