HC Marco - FC Barcelona Lassa: Golejada i victòria contundent a Portugal (0-10)

L’equip blaugrana ha superat amb claredat i bon joc el Marco, en el segon amistós a terres portugueses

El FC Barcelona Lassa d’hoquei patins ha aconseguit la seva segona victòria consecutiva a terres portugueses, després de golejar el HC Marco per 0-10. Els homes de Ricard Muñoz no han donat opció al rival i han vençut el conjunt portuguès gràcies als gols de Pablo Álvarez (4), Bargalló, Panadero, Lucas Ordóñez (2), Matías Pascual i Eduard Lamas.

El conjunt culer ha començat el partit de manera frenètica i en el minut 2 ja anava per davant en el marcador gràcies al gol de Matías Pascual. El partit ha estat dominat en tot moment pels blaugranes, i Pablo Álvarez ha anotat el segon als 9 minuts per donar pas al festival golejador. En dos minuts, del 16 al 18, el Barça Lassa ha marcat cinc gols, tres de Pablo, un de Panadero i un altre de Bargalló, i ha marxat al descans amb un contundent 0-7.

Ja en la segona part, els culers han continuat oferint grans sensacions i bon joc, i això s’ha vist reflectit en el minut 24 quan Eduard Lamas, amb una bona rematada al segon pal, ha marcat el vuitè de la nit. Quatre minuts després arribaria el gol de Lucas Ordóñez, i, finalment, el mateix Lucas ha tancat la golejada situant el 0-10 definitiu en l'últim minut de partit.

Una victòria clara i contundent del FC Barcelona Lassa que permet a l’equip continuar agafant confiança i ritme en aquesta pretemporada. Aquest dissabte, els homes de Ricard Muñoz s’enfrontaran a l’Infante de Sagres en el tercer compromís a Portugal.