FC Porto – FC Barcelona Lassa: Un pas endavant per fer al Dragão Caixa

FC Porto – FC Barcelona Lassa: Un pas endavant per fer al Dragão Caixa

(16.00, Esport3) L’equip blaugrana afronta una cita clau a la fase de grups de la Lliga Europea en un escenari advers

El rival i l’escenari no facilitaran de cap manera la victòria del Barça Lassa, que aquest dissabte (16.00, Esport3 / 20.00 en diferit a Barça TV) afronta un duel exigent contra el Porto en un Dragão Caixa que serà molt hostil. La tercera jornada de la Lliga Europea es presenta com una cita clau per fer un pas endavant com a equip –després de l’empat i la derrota contra Reus i Vic a l’OK Lliga- i al grup B europeu, ja que una victòria deixaria el conjunt portuguès a cinc punts i la classificació pels quarts de final estaria més a prop.

Per afrontar aquest compromís, els blaugranes s’han desplaçat aquest divendres al matí fins a Porto i han realitzat una sessió preparatòria sobre el parquet del Dragão Caixa. La voluntat és “fer un bon partit i intentar treure els tres punts” davant un Porto “molt semblant al de l’any passat”, segons descriu Ricard Muñoz.

L’equip de Guillem Cabestany ha incorporat aquesta temporada a l’igualadí Ton Baliu i al porter lloretenc Carles Grau (que va tenir una etapa a l’hoquei formatiu blaugrana). L’exbarcelonista Reinaldo Garcia, el capità Hélder Nunes, Gonçalo Alves i Jorge Silva són altres peces claus en el vigent campió de la Supercopa i segon classificat de la lliga portuguesa, que suma nou victòries i un empat en deu jornades. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut