FC Barcelona Lassa - SL Benfica: Victòria de prestigi per tancar l'estada a Portugal (6-0)

El conjunt de Ricard Muñoz s’adjudica el torneig Cidade do Porto i s’acomiada de Portugal amb bones sensacions

El Barça Lassa d’hoquei patins ha acabat la seva estada a Portugal de la millor manera possible: guanyant el torneig Cidade do Porto davant l’SL Benfica, en una final dominada pels jugadors de Ricard Muñoz durant tot el partit. Amb els gols de Lucas Ordóñez (3),  Xavi Barroso, Pablo Álvarez i Pau Bargalló, els blaugranes s’han pogut venjar del partit de semifinals de la Lliga Europea de la temporada passada, en el que el mateix Benfica va eliminar el Barça Lassa de la competició.

La primera part ha estat a l’altura de la final, amb dos equips molt igualats. Amb aquest panorama, aprofitar les poques ocasions que es presentaven ha estat clau per guanyar el partit. Ho tenia molt clar Lucas Ordóñez, que, tot i no estar en el cinc inicial, ha aprofitat els seus minuts per marcar els dos gols que pintaven la final de color blaugrana. El primer el feia en el minut 14, i el segon arribava després d’una bona assistència d’Edu Lamas que ha aprofitat per rematar al segon pal.

En la segona part els homes de Ricard Muñoz han acabat de marcar diferències marcant dos gols pocs minuts després de tornar dels vestidors. El blaugrana Xavi Barroso feia el tercer en el minut 21, i, tot seguit, Pablo Álvarez marcava el 0-4 en el minut 23. El cinquè i sisè gols han vingut gairebé junts, en el minut 31, obra de Pau Bargalló i, de nou, de Lucas Ordóñez.

Amb aquesta triomf contra el Benfica, el Barça Lassa s’acomiada de Portugal amb un balanç de quatre victòries en quatre partits i un títol a la maleta, gràcies a una final en què els blaugranes han confirmat les bones sensacions de cara a l’inici de la temporada.