FC Barcelona Lassa – Reus Deportiu La Fira: Bogeria que fa volar els primers punts (6-6)

El Reus iguala l’avantatge blaugrana en cinc ocasions en un Palau entregat i l’empat final suposa la fi a la imbatibilitat a l’OK Lliga

El Barça Lassa d’hoquei patins ha deixat escapar els primers punts de la temporada a l’OK Lliga. En la visita del Reus Deportiu, el conjunt de Ricard Muñoz ha posat el punt final a la ratxa de victòries (11). El duel contra el Reus ha estat marcat per la bogeria en un Palau Blaugrana de luxe amb 3.301 espectadors. Els visitants han igualat en cinc ocasions l’avantatge blaugrana, i han acabat empatant amb el 6-6 definitiu en l’últim minut. Marc Gual, Barroso, Pau Bargalló (2), Lucas Ordoñez i Panadero han estat els autors dels gols d’un Barça Lassa que, tot i així, segueix líder de l’OK Lliga amb 34 punts.

Des que la bola ha començat a rodar sobre el parquet, la intensitat ha estat màxima per part dels dos equips. Les transicions ràpides han accelerat el ritme i han connectat de ple els 3.301 espectadors que hi havia al Palau. Els porters han estat els primers protagonistes. Egurrola i Pedro Henriques han evitat que el marcador s’estrenés. L’empenta més forta l’ha posat el Barça Lassa. Pablo Álvarez ha estat a punt de marcar en tres ocasions seguides, i el gol s’ensumava. Però qui l’ha aconseguit ha estat Marc Gual amb un xut creuat a l’escaire. Era el minut 6, i el porter reusenc ha evitat una i altra vegada que la diferència es fes més gran.

Reaccions constants

Quan el Barça Lassa jugava els seus millors minuts, la desena falta li ha atorgat una falta directa a Raül Marín. L’exblaugrana –ara capità del Reus- no ha fallat davant Egurrola i ha tornat les taules (1-1, min 11). Però la reacció blaugrana no podria haver estat més ràpida i contundent. En la jugada següent, Barroso ha anotat amb un gran xut exterior per tornar l’avantatge culer.

El Palau vibrava, i el Barça Lassa seguia buscant la porteria d’Henriques. Matías Pascual ha estat a punt de fer el tercer en una doble ocasió molt clara, i Egurrola ha tret dues bones mans per evitar un altre empat. Encara abans del descans, Pablo Álvarez no ha pogut convertir en gol una falta directa, i el 2-1 amb què s’ha arribat al descans ho deixava tot obert.

Intercanvi sense fi

El segon temps ha arrencat amb més control, però això duraria pocs minuts. Egurrola s’ha lluït en una falta directa executada per Marín, i uns minuts després el partit ha entrat en uns minuts d’absoluta bogeria. Salvat ha igualat el marcador (minut 33) però, igual que havia passat a la primera part, la reacció blaugrana ha estat fulminant. Pau Bargalló, de falta directa, ha fet el 3-2 i Raül Marín ha repetit per a l’empat (3-3, minut 35) amb un xut llunyà que ha sorprès Egurrola.

La dinàmica es repetia. El Reus aconseguia empatar, però el Barça Lassa es posava per davant d’immediat. El duel s’ha escalfat i els àrbitres han mostrat targetes blaves a Ricard Muñoz i a Matías Platero. Això ho ha aprofitat Pau Bargalló per marcar el 4-3 de falta directe. Però un penal a l’altra àrea l’ha convertit en gol Casanovas. La història es repetia, i Lucas Ordoñez no ha trigat ni dos minuts a tornar l’avantatge amb un espectacular xut a l’escaire.

S’entrava en la recta final del matx, i finalment el Barça Lassa ha aconseguit avançar-se de dos gols gràcies a una diana de Panadero (6-4, minut 43). El marge s’ha mantingut alguns minuts, en què el Barça ha jugat amb tranquil·litat. Però Platero i Casanovas –aquest de penal-, han tornat la igualada amb només un minut per jugar.