FC Barcelona Lassa – Noia Freixenet: Tornada exigent al Palau Blaugrana

FC Barcelona Lassa – Noia Freixenet: Tornada exigent al Palau Blaugrana

L’equip barcelonista disputa el primer partit del curs a casa seva davant un equip “molt competitiu”

Després de 95 dies, torna l’hoquei al Palau Blaugrana. I ho fa en un duel de nivell contra el Noia Freixenet. El Barça Lassa disputa aquest dimarts (20.30 hores, Barça TV) la tercera jornada del grup A de la Lliga Catalana, en la que serà la primera cita del curs 2016/17 davant la parròquia barcelonista.

Arribats a la quarta setmana de pretemporada, i després d’haver empatat en el primer compromís contra el Voltregà (1-1), Ricard Muñoz assegura que aquest dimarts hi ha “una altra prova davant un equip que sempre és molt i molt competitiu”. L’entrenador blaugrana també ha assenyalat: “Tenim moltes ganes de competir, tornar al Palau, fer créixer l’equip i engrescar la gent”.

Lucas Ordoñez, també en declaracions als mitjans de comunicació, ha destacat: “Tenim moltes ganes de jugar un partit a casa”. “L’aturada ha estat llarga però ens estem preparant”, ha afegit. Sobre el rival, el davanter argentí ha afirmat: “El Noia és un rival molt dur i sempre ens ha costat jugar contra ells”. “Té jugadors amb molta experiència i també ha fet incorporacions, així que espero que sigui un bon partit i que la gent gaudeixi”, ha conclòs.

Retorn del cedit Nil Roca

El Noia Freixenet de Pere Varias s’ha reforçat aquesta temporada amb jugadors com Humberto Mendes (Caldes), Xus Fernández (Vendrell), Sergi Aragonès i Nil Roca. Aquests dos últims han arribat procedents del Barça B, i en el cas de Nil Roca, que va tenir minuts de qualitat al primer equip, el jove jugador d’Arenys de Munt hi ha anat cedit. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut