FC Barcelona Lassa – Moritz Vendrell: El líder fa la feina (5-0)

Una gran actuació coral dels de Ricard Muñoz, que s’han exhibit en el primer partit de la segona volta de l’OK Lliga, permet als blaugranes ampliar fins als 7 punts l’avantatge al capdavant de la classificació

El FC Barcelona Lassa d’hoquei patins inicia la segona volta de l’OK Lliga com havia acabat la primera: amb victòria. Amb l’objectiu de continuar comptant els partits del mes de gener per victòries, els de Ricard Muñoz han superat el Moritz Vendrell (5-0) en un matx que permet als blaugranes ampliar la distància al capdavant de la classificació fins als 7 punts respecte del Reus i el Vic, que ha empatat contra el Lleida (3-3).

De fet, el resultat culer al descans ha començat a decantar la balança, amb gols de Marc Gual i Ordoñez, que han reflectit la bona feina feta. Les dianes de Panadero, Pablo Álvarez i Edu Lamas, ja a la represa, han acabat de sentenciar un triomf merescut, amb un Barça Lassa que, a més, ha comptat amb les grans aturades de Sergi Fernández.

Inici fulgurant

El 2-0 que ha tancat la primera part s’ha començat a coure des del primer segon, ja que les coses al Palau han començat de manera excel·lent. I és que, amb intensitat, ràpidament el Barça Lassa ha trobat el premi del gol. En una falta, Panadero ha tocat en curt per a Marc Gual, que ha etzibat un xut potent creuat impossible per a Roger Molina (1-0, min 2).

Lucas Ordoñez, de penal, ha ampliat aquest resultat amb el seu 11è gol a l’OK Lliga (2-0, min 14). I encara hauria pogut fer el tercer, també de penal, però aquest cop Roger Molina ha aturat el llançament de l’argentí (min 18). Tot plegat, després que Pablo Álvarez tingués dues bones oportunitats per marcar: la primera, en una gran recuperació en què la bola s’ha topat amb el pal (min 10); i la segona, en una falta directa, després d’una blava a Rocasalbas, que no ha pogut transformar (min 12).

Un minut per sentenciar

Després del pas per vestidors, el Vendrell ha estat a punt de reduir distàncies, però una doble aturada de Sergi Fernández, en una falta directa de Jordi Ferrer, ho ha evitat (min 28). En comptes d’això, i en una diferència de només un minut, el Barça ha pogut sentenciar el duel, amb gols de Panadero, que ha caçat un refús en un eslàlom de Pablo Álvarez (3-0, min 28), i un altre del mateix Pablito Álvarez (4-0, min 29).

Un marcador que no ha estat definitiu, però que ha costat que es tornés a moure, malgrat que tots dos conjunts han tingut opcions. També perquè especialment Sergi Fernández així ho ha volgut, ja que ha evitat, amb algunes intervencions de mèrit, que el Vendrell perforés la porteria local. Finalment, ja pràcticament sobre la botzina, una gran acció individual d’Edu Lamas, després d’una passada de Pau Bargalló, ha acabat d’arrodonir la golejada (5-0, min 49) amb què el Barça inicia aquesta segona volta del campionat de l’OK Lliga.