FC Barcelona Lassa – Mérignac: Certifiquen la primera plaça amb una golejada (5-1)

FC Barcelona Lassa – Mérignac: Certifiquen la primera plaça amb una golejada (5-1)

Els de Ricard Muñoz s’imposen clarament al conjunt francès gràcies a les dianes de Gual, Pascual, Panadero i Bargalló (2) i es classifiquen per als quarts de final de la Lliga Europea com a primers de grup

El Barça Lassa ha certificat la primera plaça del Grup B de la Lliga Europea. Els de Ricard Muñoz han assegurat el primer lloc després de guanyar el Mérignac en l’últim partit al Palau Blaugrana. Els gols de Marc Gual, Panadero, Matías Pascual i Pau Bargalló (2) han donat el triomf als blaugranes, que s’enfrontaran al Forte Dei Marmi als quarts de final.

Amb la consigna clara que no es podia fallar davant el Mérignac per dependre d'ells mateixos per finalitzar com a primers, el Barça Lassa ha sortit amb intensitat sobre el parquet del Palau. I és que ben aviat s’han vist les intencions de tots dos equips. El Barça ha estat qui ha proposat el control del joc, i els francesos es defensaven en zona per intentar sortir al contracop, la seva principal arma. De fet, en un primer tram el Mérignac ha aconseguit que el duel tingués instants elèctrics i s’han vist ocasions en totes dues àrees. Però tant Egurrola com Chibois han evitat que el marcador es mogués.

Tot i això, el Barça era qui tenia la batuta del partit i poc ha tardat a marcar el primer gol. Una diana que ha arribat a través de Marc Gual. El gol ha activat encara més el domini culer, que, pacient i intens, ha sabut trobar el segon. Aquest cop l’autor ha estat Matías Pascual, que ha etzibat un xut potentíssim a l’escaire, impossible per al porter. Amb el 2-0 s’ha arribat al descans, un resultat que hauria pogut ser més ampli per les oportunitats creades.

Obren escletxa

El pas pels vestidors no ha fet canviar la tònica del partit i el Barça ha continuat amb el poder absolut. Els visitants intentaven crear perill amb tímids contracops, però el conjunt barcelonista no es deixava sorprendre i tallava tota acció ofensiva dels francesos. Seguia el Barça buscant el tercer gol, i l’ha trobat gràcies a Panadero, que ha definit al segon pal des de l’aire després d’una assistència de Marc Gual. El 3-0 no ha fet abaixar la guàrdia als blaugranes, que no en tenien prou i volien imposar la seva llei.

El Barça, insistent i dominador, ha fet el quart dos minuts més tard amb una jugada calcada a la del 3-0. Aquest cop en una acció de contracop, assistida per Marc Gual i rematada per Bargalló amb qualitat a l’escaire des de l’aire. El mateix Bargalló ha fet el seu doblet particular, aquest cop executant una falta directa per posar el 5-0. Abans de finalitzar el duel encara hi hagut temps per a la diana de l’honor visitant. Un gol que ha fet Le Berre en una transició ràpida ofensiva. El partit, a més, ha servit perquè Marc Palazón i Blai Roca disputessin el seu segon partit amb el primer equip. Al final, el duel ja no tindria més història i el Barça aconseguiria la primera plaça del grup, certificada aquest dissabte amb una golejada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut