FC Barcelona Lassa – Ibericar Reicomsa Alcobendas: Superioritat demostrada en un nou test (11-2)

L’equip de Ricard Muñoz s’ha imposat de manera clara en el partit amistós disputat aquest diumenge al Palau Blaugrana

El Barça Lassa ha completat aquest diumenge un nou partit de preparació amb bona nota. L’equip de Ricard Muñoz s’ha imposat a l’Alcobendas en un duel que s’ha disputat al Palau Blaugrana a porta tancada. Lucas Ordóñez (4), Pau Bargalló (3), Pablo Álvarez (2), Marc Gual i Edu Lamas han estat els golejadors.

Pau Bargalló ha marcat el seu primer gol com a blaugrana, després d’un llançament als primers minuts de joc. L’Alcobendas, equip que ha ascendit a l’OK Lliga, ha plantat cara a la primera meitat i ha establert l’empat mitjançant una acció de Marcos. Lucas Ordóñez, poc abans d’arribar al descans, ha estat hàbil i ha situat el 3-1.

La superioritat blaugrana s’ha vist augmentada a l’inici de la segona meitat, amb els gols inicials de Marc Gual i Bargalló. Ibáñez ha retallat distàncies en l’execució d’una falta directa davant Egurrola –els dos porters han jugat una part cadascun. Un doblet de Pablo Álvarez, una falta directa transformada per Bargalló, un llançament de Lucas Ordóñez des de fora l’àrea, una rematada d’Edu Lamas i una nova diana de Lucas Ordóñez –després d’una falta directa– han tancat el marcador.

Després d’haver empatat contra el Voltregà (1-1), d’haver superat el Noia Freixenet (5-3) a la Lliga Catalana i d'haver guanyat contra l’Alcobendas, el conjunt blaugrana viatjarà dijous a Portugal per disputar quatre partits amistosos