FC Barcelona Lassa-Enrile PAS Alcoi: Reforcen el liderat (6-2)

Els de Ricard Muñoz fan bones les dianes de Matías Pascual (2), Edu Lamas, Lucas Ordoñez (2) i Pablo Álvarez per imposar-se al conjunt alacantí i ampliar l’avantatge al capdavant de la classificació

Sense marge per a la sorpresa. Així ha començat el Barça Lassa el partit davant l’Enrile PAS Alcoi, amb els gols de Matías Pascual i sabent que la victòria avui era més important encara després de les ensopegades del Reus i del Vic. Les dianes de Matías Pascual (2), Edu Lamas, Lucas Ordoñez (2) i Pablo Álvarez serveixen als blaugranes per reforçar la primera posició amb 11 punts respecte del Reus, segon classificat, i 12 sobre el Vic, tercer a l’OK Lliga.

El partit s’ha posat de cara ràpidament per als de Ricard Muñoz, amb una diana de cullera de Matías Pascual als trenta-vuit segons de joc. El jugador argentí ha marcat pocs segons després el seu segon gol després d’una acció dins l’àrea (2-0). Els següents minuts han estat d’intercanvi del domini entre els dos conjunts, si bé els blaugranes no han generat tant perill a la porteria de l’Enrile PAS Alcoi. Egurrola ha estat l’encarregat d’aturar dues ocasions dels alacantins. Pascual ha tingut una ocasió clara davant el porter Marc Grau Guiri, que s’ha encarregat de refusar-la.

Quan pitjor ho estava passant el FCB Lassa en atac ha arribat el gol d’Edu Lamas, que ha rematat l’assistència de Barroso en un contraatac (3-0). Tot i les ocasions dels blaugranes per ampliar la renda al marcador abans del descans, el resultat ja no s’ha mogut.

Reacció visitant amb resposta blaugrana

L'inici de la segona meitat no ha estat del tot senzilla per als de Ricard Muñoz, ja que l’Enrile PAS Alcoi retallaria distàncies als dos minuts de la represa amb un penal. El gol visitant ha donat pas a diverses ocasions de gol per als alacantins, però aquests s’han topat amb la gran resposta d’un segur Egurrola sota pals. El FCB Lassa, però, ha reaccionat amb una gran diana de Pablo Álvarez aprofitant la passada de Marc Gual que li donava aire i situava el 4-1 al marcador.

Amb el partit sota control, els culers han desaprofitat la desena falta directa dels visitants per ampliar encara més l’avantatge. A deu minuts per al final del matx, Lucas Ordoñez ha sentenciat per als barcelonistes amb el 5-1. Encara hi hauria temps per a dos gols més. Els de Ricard Muñoz situarien el 6-1 novament amb una diana d’Ordoñez, però els alacantins maquillarien el resultat amb el 6-2, el qual reforça el lideratge blaugrana en Lliga quan resten sis jornades per disputar-se i just abans de l’aturada de Setmana Santa.