FC Barcelona Lassa – Enrile PAS Alcoi: Una oportunitat per aprofitar

FC Barcelona Lassa – Enrile PAS Alcoi: Una oportunitat per aprofitar

Les derrotes del Reus i del Vic deixen un escenari favorable que cal ratificar amb una victòria al Palau Blaugrana

L’OK Lliga podria agafar més color blaugrana aquest diumenge. El Barça Lassa rep l’Enrile PAS Alcoi (18.30, OK Liga TV / Barça TV en diferit) amb l’objectiu de sumar tres punts que l’acostin al títol de la competició regular. I més després de les derrotes que van patir aquest dissabte el Reus i el Vic davant el Vilafranca (3-5) i el Lloret (3-5).

Aconseguir el triomf contra els alacantins permetria afrontar la setmana de descans de Setmana Santa amb 11 i 12 punts més que els seus principals rivals quan només faltarien sis jornades per acabar el curs. Ricard Muñoz va advertir, però, que l’equip no es pot permetre “cedir punts, i menys al Palau”, davant un rival que ha anat “de menys a més”.

L’Alcodiam visita el Palau Blaugrana, on mai ha puntuat, situat a la zona mitjana de la taula després d’un bon inici de la segona volta. Ara, però, acumula dues derrotes, davant el Reus (6-1) i el Vic (3-4). El seu màxim golejador és el gironí Ferran Formatjé (22 gols), junt amb David Gelmà (19) i Pere Cañellas (16). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut