FC Barcelona Lassa – CP Voltregà: Victòria treballada per accedir a semifinals (6-3)

Els de Ricard Muñoz s’imposen al conjunt osonenc gràcies a les dianes de Gual, Bargalló, Pascual, Pablo Álvarez i Lucas Ordóñez (2) i es classifiquen per a la següent ronda de la Copa

El Barça Lassa viatjava a Alcobendas amb l’objectiu de passar a semifinals de la Copa del Rei. I ho ha aconseguit. Un conjunt blaugrana força efectiu ha aconseguit superar el Voltregà, que arribava amb ganes de tornar a derrotar els culers. Els de Ricard Muñoz han aconseguit classificar-se amb un resultat ampli (6-3) i jugaran aquest dissabte a les 17 hores contra el Liceo les semifinals de la Copa.

Doblet dels de Sant Sadurní

El partit ha començat amb molt de ritme per part dels blaugranes, que han sortit a totes. Els de Ricard Muñoz s'han avançat ràpidament amb un gol matiner de Marc Gual al minut 3. El de Sant Sadurní continua marcant les diferències temporada rere temporada i ha aconseguit sorprendre el porter osonenc, Càndid Ballart, amb un xut de cullera que ha inaugurat el marcador del pavelló Amaya Valdemoro. El Barça Lassa dominava el joc i, al minut 10, gràcies a un contraatac i una definició suau de Pau Bargalló, el Barça aconseguia el seu segon gol. Es tractava de la primera diana per al de Sant Sadurní a la Copa amb la samarreta blaugrana.

El Voltregà, però, no s’ha rendit i ha tornat a entrar en el partit a l’últim minut de joc del primer temps. El Barça acumulava deu faltes i els osonencs ho han aprofitat amb un gol de falta directa d’Ignacio Alabart, jugador cedit pel Barça. Una acció suau i una rematada de ben a prop retallava distàncies a un minut del descans.

Bon inici a la represa per sentenciar

En començar la segona part, als tres minuts, una bola creuada de Matías Pascual superava Càndid Ballart. Era el 18è gol de la temporada del jugador argentí amb la samarreta blaugrana. El porter osonenc ha destacat per aturar diverses vegades accions de Bargalló, Gual i Pablo Álvarez, però l’argentí feia estona que buscava el gol i l'ha aconseguit al minut 34 amb una acció hàbil a la frontal de l'àrea que Ballart no ha pogut aturar. A l’equador de la segona meitat, el Barça acumulava 15 faltes i el Voltregà ha tornat a disposar d’una falta directa. Alabart tornava a ser el responsable d’executar-la, però Egurrola ha evitat el 4-2. A vuit minuts per al final, Lucas Ordoñez ha estat l’encarregat de fer el seu primer gol gràcies, també, a una falta directa.

Al minut 44 Alabart ha superat Egurrola per situar el 5-2 al marcador. Però tres minuts més tard un altre gol de Lucas Ordoñez sentenciava la classificació del Barça per a les semifinals de la Copa. Després de les lesions, Lucas Ordóñez s’encarregava del sisè del Barça des del punt de penal. Amb el partit a la recta final, els de Francesc Linares han fet el tercer i definitiu gol. Xavi Crespo, només treure des del centre de la pista, ha tancat el 6-3 que permetrà al Barça buscar una plaça a la final. Serà contra el Liceo, aquest dissabte a les 17 hores.