FC Barcelona Lassa – CP Voltregà: Una Copa per defensar!

FC Barcelona Lassa – CP Voltregà: Una Copa per defensar!

(20.00 h, Barça TV) L’equip de Ricard Muñoz afronta a Alcobendas els quarts de final contra un Voltregà que exigeix la màxima concentració

Aitor Egurrola va aixecar el trofeu que s’havia resistit des del 2012. L’any passat, a Reus, l’actuació blaugrana va fregar la perfecció i la 20a Copa del Rei de la secció va tenir les vitrines del Museu del FC Barcelona com a destí. Ara toca defensar el títol i demostrar el caràcter guanyador de l’equip blaugrana. El primer rival que cal superar és un Voltregà que, sens dubte, no ho posarà gens fàcil.

L’equip de Ricard Muñoz haurà de mostrar aquest divendres (20.00 hores, Barça TV) la seva millor versió per poder superar els osonencs, que tenen l’argument d’haver guanyat al Palau Blaugrana (2-3) fa dues setmanes. Deixant de banda el duel de la segona volta de l’OK Lliga, ambdós equips també s’han enfrontat dues vegades aquest curs a Sant Hipòlit (1-1 a la Lliga Catalana i 2-5 a l’OK Lliga).

L’expedició barcelonista ha arribat aquest dijous a la tarda a terres madrilenyes, després del desplaçament amb tren. Ja instal·lat a Alcobendas, l'equip està concentrat per afrontar un matx en què, segons les paraules de Ricard Muñoz, s’haurà de ser fidel al joc que s’ha vist al llarg de tota la temporada. Pau Bargalló, que afronta la primera Copa del Rei com a blaugrana, també es mostra molt il·lusionat per competir en una competició molt atractiva.

En cas de superar els quarts contra el Voltregà, llavors ja es podrà pensar en la semifinal de dissabte (17.00 h), que seria contra el vencedor del Liceo-Lloret. L’altra semifinal la protagonitzaran Vic i Reus després superar Vendrell i Alcobendas en dos desenllaços emocionants. L’objectiu final és que Egurrola torni a aixecar un títol amb els seus braços i repeteixi així l’èxit assolit l’any 1979 en la primera de les cinc Copes del Rei que han tingut Alcobendas com a seu. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut