FC Barcelona Lassa – CP Vic: Els campions de l'OK Lliga tornen al Palau

FC Barcelona Lassa – CP Vic: Els campions de l'OK Lliga tornen al Palau

(21.00 h, OK Liga TV) L’equip de Ricard Muñoz afronta les tres últimes jornades de l’OK Lliga amb la voluntat de ser “competitius” i que la gent que vingui al Palau “es diverteixi”

El Barça Lassa afronta les tres últimes setmanes de competició amb l’oportunitat de gaudir de la feina feta. L’OK Lliga ja es va celebrar a Reus i, tot i el disgust de la Final Four de Lleida, l’equip blaugrana torna a estar a punt per competir. “Guanyar l’OK Lliga és molt difícil i ara no ens podem deixar anar”, explica Ricard Muñoz abans que el seu equip rebi el Vic (17.00 hores, OK Liga TV).

Els osonencs visitaran el Palau Blaugrana amb l’objectiu d’acabar el curs en segona posició i de tornar a imposar-se al Barça, tal com van fer a la primera volta (6-4). “El Vic és un gran equips i nosaltres mirarem de guanyar aquest partit i acabar amb bones sensacions aquesta OK Lliga”, assegura el capità Aitor Egurrola.

Aquest duel contra el Vic i el del divendres 26 (21.00 hores) davant el Girona seran els dos últims partits al Palau Blaugrana d’aquesta temporada. “Volem que la gent que vingui es diverteixi i marxi contenta”, comenta Ricard Muñoz. “Davant la nostra afició hem de donar sempre el màxim”, afegeix Egurrola.

El Vic compta a les seves files amb jugadors amb molt potencial com, per exemple, Jordi Burgaya (22 gols), Cristian Rodríguez i Romà Bancells (19). Veure al Palau l’exblaugrana Mia Ordeig i el cedit Sergi Llorca també és un al·licient per a aquest duel en què l’equip Juvenil i Aleví del FC Barcelona oferiran a l’afició els èxits assolits al Campionat de Catalunya i al d’Espanya. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut