FC Barcelona Lassa – CH Lloret Vila Esportiva: Desena victòria a ritme de golejada (8-0)

FC Barcelona Lassa – CH Lloret Vila Esportiva: Desena victòria a ritme de golejada (8-0)

El conjunt culer ha aconseguit un nou triomf contundent a l'OK Lliga i continua com a líder destacat de la competició

El FC Barcelona Lassa continua comptant els seus partits per victòries. Aquest cop ha estat davant el CH Lloret amb una contundent golejada (8-0), un triomf que suposa la desena a la Lliga en deu partits. Un total de 30 punts de 30 possibles per continuar liderant l’OK Lliga amb més claredat, ja que el Liceo ha empatat davant l'Alcoi (4-4); el nou segon classificat és el Reus, amb set menys.

Els homes de Ricard Muñoz no han donat opció al rival ja des de l’inici, i han lluitat pels tres punts convençuts de poder endur-se la victòria al Palau Blaugrana davant el conjunt de Manolo Barceló. Els blaugranes s’han anat aproximant cada cop més cap a la porteria de Ferran Serra, fins que ha arribat el primer gol del vespre. Una gran jugada combinativa dels culers ha permès a Pablo Álvarez avançar el Barça Lassa en el marcador (minut 7), i a partir d’aquí les dianes locals han anat arribant. Matías Pascual, després d’una magnífica jugada individual recorrent mitja pista, ha anotat el segon afusellant l’escaire de la porteria visitant (minut 12).

Només dos minuts després, Xavi Barroso, de penal, ha encarrilat encara més el matx anotant el 3-0 (minut 14). El jugador de Caldes ha rematat amb molta potència, sense opció per a Ferran Serra. El Barça continuava arribant amb perill a la porteria visitant, mentre que el Lloret ha intentat sortir a l’atac en alguna ocasió puntual, però l’equip culer s’ha mostrat molt fort defensivament. A més, Sergio Fernández ha estat molt segur sota pals i no ha permès que els de Manolo Barceló es fiquessin dins el partit.

Minut boig i sentència

Poc abans del descans, en només un minut, el Barça ha acabat de sentenciar el partit amb un doblet de Pau Bargalló. El jugador de Sant Sadurní ha anotat el quart dels locals amb l’ajuda de la defensa del Lloret. I és que un rebot en David Plaza ha acabat introduint la bola dins la porteria (minut 19). Un minut després, un altre cop Bargalló, després d’una bona assistència de Marc Gual, ha situat el 5-0 al marcador per marxar al descans amb un més que còmode avantatge.

Al segon temps els blaugranes han continuat mostrant-se molt segurs en defensa, sense gairebé concedir ocasions a la porteria de Sergio Fernández, que ha estat incontestable en les arribades visitants. En atac, els de Ricard Muñoz han continuat arribant a porteria però sense acabar de trobar l’eficàcia del primer temps.

Premi golejador també a la segona

El gol es resistia al segon període fins que un altre minut frenètic a tornat a moure el marcador. Primer ha estat Pablo Álvarez, que ha aconseguit el seu doblet i el sisè per als culers (minut 40), superant en el mà a mà Ferran Serra. Només uns segons després, Pau Bargalló ha firmat el seu hat-trick per situar el 7-0 al marcador. Bargalló, però, no n'ha tingut prou i ha acabat aconseguint el seu pòquer de gols en un llançament de falta directa, imparable per al porter visitant (minut 43), i ha situat el definitiu 8-0.

A falta de sis minuts per al final, David Plaza ha tingut l’opció de marcar el gol de l’honor, també en un llançament de falta directa, però Sergio Fernández ha culminat el seu gran partit aturant el llançament al jugador del Lloret. 

Finalment, triomf clar i merescut d’un Barça Lassa que de moment continua amb ple de victòries. Desena jornada d’OK Lliga i desena victòria per continuar liderant amb solvència el campionat. Després d’aquest triomf, el conjunt de Ricard Muñoz visitarà França per enfrontar-se al Merignac en el partit corresponent a la fase de grups de la Lliga Europea (26 de novembre a les 20.30 h).  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut