FC Barcelona – Hockey Bassano: Arrenca un nou repte majúscul

FC Barcelona – Hockey Bassano: Arrenca un nou repte majúscul

(19.00 h, Barça TV) El Barça Lassa afronta el primer compromís de la Lliga Europea davant un complex conjunt italià i amb la voluntat d'assolir el preuat títol continental

Se n’han guanyat 21, però se’n volen més. I cal començar amb bon peu des del principi. La Lliga Europea entra en escena aquest dissabte al Palau Blaugrana en el partit contra el Bassano (19.00 hores, Barça TV i streaming). El conjunt de Ricard Muñoz vol assolir el preuat títol i ampliar un palmarès continental que va truncar-se el curs passat a les semifinals davant el Benfica. Ara toca començar de zero i amb la millor predisposició per fer-se fort en un grup B en què, a part del Bassano, també hi ha el Porto i el Merignac.

Respecte del partit d’aquesta tarda, els blaugranes s’enfrontaran a un equip “molt compacte, amb un bon contraatac i xut exterior”, segons paraules de Ricard Muñoz. Després de cinc partits disputats (dues victòries, un empat i dues derrotes), el Bassano ocupa ara la cinquena posició del campionat italià.

L’equip de Pino Marzela, amb jugadors com l’exblaugrana Marc Julià, el portuguès Diogo Neves i el golejador Massimo Tataranni, es presenta al Palau amb la intenció de complicar les coses al Barça i puntuar, cosa que mai no ha pogut fer. El Barça ha sortit victoriós dels nou enfrontaments en competició continental, i en l’últim precedent (2014/15) el resultat al Palau va ser 6-3. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut