El FC Barcelona Lassa s’enfrontarà al Noia i al Voltregà a la Lliga Catalana

El FC Barcelona Lassa s’enfrontarà al Noia i al Voltregà a la Lliga Catalana

L’equip de Ricard Muñoz jugarà a Sant Hipòlit el dia 23 d’agost i rebrà el Noia al Palau Blaugrana el dia 30

El Barça Lassa ja coneix els rivals i els horaris de la primera competició que disputarà la temporada 2016/17. Els homes de Ricard Muñoz es troben ubicats al Grup A de la Lliga Catalana, i a la fase de grups s’hauran d’enfrontar al Noia Freixenet i al CP Voltregà.

El primer partit es jugarà a Sant Hipòlit el 23 d’agost, mentre que el primer partit de la temporada al Palau serà el 30 d’agost, contra el Noia Freixenet. Al conjunt de Sant Sadurní hi militaran Nil Roca (cedit pel Barça) i l'exblaugrana Sergi Aragonés. La resta de grups de la competició el formen els equips següents: Vic, Igualada i Alcoi (Grup B); Reus, Caldes i Lleida (Grup C); i Vendrell, Vilafranca, Manlleu i Girona (Grup D).  

La Lliga Catalana és una competició que va ser recuperada l’any passat, després de 16 anys sense ser celebrada, i el Barça Lassa va aconseguir el subcampionat després de caure a la final davant el Vendrell. La secció blaugrana d’hoquei patins se n’ha proclamat campiona en cinc edicions. L’última ocasió va ser durant la temporada 97/98.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut