Moritz Vendrell - Barça Lassa: Estrena amb victòria a domicili

Els homes de Ricard Muñoz han guanyat el primer partit de l'OK Lliga amb una bona actuació del porter blaugrana Sergi Fernández i els gols de Bargalló, Barroso i Gual

El Barça Lassa d’hoquei patins ha guanyat en la seva estrena a l’OK Lliga contra el Moritz Vendrell (2-3). Amb una bona actuació del porter Sergi Fernández, els culers han aprofitat bé els pocs espais que els ha donat el contrari. La nova incorporació de la temporada, Pau Bargalló, ha fet el seu primer gol a l'OK Lliga amb la samarreta blaugrana.

I això que el partit no ha començat bé per als barcelonistes. Jordi Ferrer estrenava el marcador al minut 2 i avançava el Vendrell (1-0). Tot i així, la resposta dels blaugranes no s’ha fet esperar, i la nova incorporació de l’equip, Pau Bargalló, ha marcat un gol al minut 4 que posava l’empat en el marcador (1-1). La segona diana del Barça ha arribat després d’una penal ben executat de Xavier Barroso al minut 18 (1-2).

La segona part ha començat amb la mateixa tònica que la primera. Els homes de Ricard Muñoz han buscat ampliar la distància en el marcador davant un Vendrell molt fort que els ha posat les coses difícils en tot moment. Marc Gual ha pogut sumar un gol per als blaugranes al minut 43 (1-3), després d’aprofitar el rebuig del porter del Vendrell amb un xut potent de Matias Pascual. El Vendrell ha continuat fent el seu partit i ha tingut dues ocasions que han acabat amb la bola al pal de la porteria blaugrana. Al final han pogut escurçar distàncies amb un gol al minut 44 per part d’Eloi Mitjans (2-3) que no ha evitat que els barcelonistes sumessin els tres primers punts de la temporada.