El Barça Lassa iniciarà l’OK Lliga a la pista del Vendrell

El Barça Lassa iniciarà l’OK Lliga a la pista del Vendrell

El conjunt de Ricard Muñoz s’estrenarà a la competició domèstica el 24 de setembre a domicili i, prèviament, disputarà la semifinal de la Supercopa d’Espanya contra el Reus

El Barça Lassa d’hoquei patins ha conegut aquest dijous el calendari de la Lliga regular. L’OK Lliga arrencarà el 24 de setembre i acabarà, amb la 30ª jornada , el 3 de juny del 2017. El conjunt blaugrana disputarà la primera jornada davant el CE Vendrell, començant així a defensar el títol de campió a domicili. La competició també finalitzarà lluny de casa, a Riazor. Els aficionats del Palau Blaugrana podran veure el primer duel d’OK Lliga a la segona jornada, l’1 d’octubre, contra l’ICG Software Lleida.

En tres de les últimes quatre jornades de la primera i segona volta, els de Ricard Muñoz s’enfrontaran a equips exigents com el Reus, el Vic i el Liceo (quart, segon i tercer classificat del curs passat).  Per tancar l’any 2016, els blaugrana s’enfrontaran al recent ascendit City Lift Girona, que dirigeix l’exjugador blaugrana Ramon Benito. En el primer compromís del 2017, previst pel dia 7 de gener, es rebrà la visita del Liceo.

Un cop realitzat el sorteig, el jugador Xavi Barroso ha comentat que "començarem amb un partit molt difícil contra el Vendrell". "Espero que la pretemporada serveixi per començar amb les màximes condicions". El blaugrana també ha destacat que la semifinal de la Supercopa serà un clàssic de l'hoquei: "serà contra un equip molt reforçat, però aquesta temporada anem a guanyar-ho tot". Toni Miró, mànager de la secció, també ha valorat que l'inici d'OK Lliga "serà un començament molt fort, ja que el Vendrell ha reforçat molt la plantilla i no és l'escenari més idoni".

El filial, contra el GEIEG

D’altra banda, aquest dijous també s’ha sortejat al Museu Olímpic i de l’Esport el calendari del Barça Lassa B a Primera Divisió. El filial blaugrana, vigent campió, iniciarà la temporada el 8 d’octubre davant el GEIEG i la finalitzarà a la pista del Vilanova

Consulta el calendari de l'OK Lliga aquí

Consulta el calendari del Barça Lassa B a Primera Divisió aquí

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut