El Barça Lassa disputa un partit d'entrenament contra el Saint Omer

El Barça Lassa disputa un partit d'entrenament contra el Saint Omer

El líder de la lliga francesa ha visitat el Palau Blaugrana per realitzar un test que serveix per preparar el duel dels blaugranes contra el Liceo

El Barça Lassa d’hoquei patins ha disputat aquest dijous un partit d'entrenament contra el Saint Omer, líder de la lliga francesa. En el segon dia de treball després de les vacances de Nadal, l’equip de Ricard Muñoz ha rebut la visita del conjunt francès, que està realitzant un estada a terres catalanes per disputar diferents enfrontaments.

Aquesta temporada, el Saint Omer ha sumat set victòries i un empat per liderar la competició francesa i, a la CERS, ha superat el Trissino italià (4-3) a l'anada dels vuitens de final. El preparador físic de l’equip és Ramon Riverola, que va ocupar el mateix càrrec al Palau Blaugrana durant dues dècades. A la plantilla hi militen Marçal Cuenca, jugador amb passat a les categories inferiors del Barça, el també català Toni Seró i els gallecs Jacobo Mantiñan i Neto Barrós.

El test realitzat al Palau Blaugrana ha servit per posar en pràctica diverses situacions de joc, sense tenir en compte el marcador, i continuar preparant un 2017 que començarà amb les visites del Liceo (7 de gener, 20.05 h) i del Porto (14 de gener, 20.45h). Abans d’acomiadar el 2016, però, el Barça Lassa s’entrenarà aquest divendres i dissabte. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut