Desvinculació d’Edu Lamas

Desvinculació d’Edu Lamas

El FC Barcelona ha resolt el contracte que tenia amb Lamas fins el 2018 i el Club li desitja molta sort en la pròxima etapa professional

Edu Lamas no seguirà al Barça Lassa la temporada 2017/18. El FC Barcelona ha resolt el contracte que tenia amb el jugador nascut a Súria, de 26 anys, i que finalitzava el 30 de juny del 2018.

Lamas va arribar al Palau Blaugrana l’estiu del 2015 i, després de dues temporades, sortirà havent guanyat 6 títols: dues Lligues, dues Copes del Rei, una Supercopa d’Espanya i una Copa Continental.

En la seva primera campanya com a blaugrana, Lamas va patir un lesió de llarga durada al genoll esquerre en un entrenament a mitjans del mes de desembre i ja no poder tornar a jugar més fins al curs 2016/17. En aquesta temporada, l’exjugador del Liceo va participar en 43 dels 46 partits en què va ser convocat, registrant 11 dianes i tres assistències de gol. A banda, el defensa ha recuperat la seva presència a la selecció estatal després d’haver jugat la Copa de les Nacions i d’estar convocat per disputar els World Roller Games a la Xina.

El Club li desitja a Lamas molta sort en els pròxims reptes personals i professionals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut