FC Barcelona Lassa – Recam Làser Caldes: Màxima fiabilitat (4-1)

Els blaugranes mantenen el liderat de l’OK Lliga després d’endur-se un partit molt intens gràcies als gols de Marc Gual, Pablo Álvarez, Pau Bargalló i Barroso

El Barça Lassa d’hoquei patins segueix invicte en la present OK Lliga, i aquest dimarts ha aconseguit la quarta victòria. Contra el Recam Làser Caldes, els de Ricard Muñoz s’han imposat en un duel de màxima intensitat al Palau Blaugrana que els manté al capdavant de la classificació amb plena de punts -12 de 12. Marc Gual, Pablo Álvarez –de falta directa- i Pau Bargalló han encarrilat la victòria a la primera part, i Barroso ha sentenciat a l’inici de la segona. Sense gaire temps per descansar, els culers disputaran la jornada 5 el proper dissabte (20.30 hores) a la pista de l’Igualada HC.

De menys a més. Així ha estat la primera part del Barça Lassa en un partit exigent. El Caldes ha començat inquietant la porteria defensada per Sergi Fernández, que una vegada i una altra ha evitat el gol visitant, sobretot en accions a pilota aturada. Com un penal llançat per Roger Acsensi que han salvat entre el porter blaugrana i el pal. I només dos minuts després, una targeta blava a Pablo Álvarez ha permès Xavi Rovira provar-ho de falta directa. Amb intervenció de Sergi, de nou. La sorpresa inicial dels vallesans s’ha anat convertint a poc a poc en domini culer. A partir d’una bona gestió de la inferioritat, els homes de Ricard Muñoz han agafat les regnes del matx.

Lucas Ordoñez ha donat el primer avís amb un llançament de penal que Campor, el porter visitant, ha aturat amb habilitat. La igualtat s’ha mantingut fins que, en el minut 15, Marc Gual ha definit al segon pal una assistència d’Ordoñez. El gol ha acabat de donar confiança al Barça Lassa, que ha anat a més. En un altre penal favorable al Barça, Campor s’ha avançat dues vegades i ha estat exclòs dos minuts. En el seu lloc ha entrat Villena, que ha aturat el penal i després ha evitat el segon gol blaugrana en els dos minuts de superioritat.

Triomf encarat abans del descans

El partit ha embogit i la bola ha anat de banda a banda de la pista. Sergi Fernández ha tornat a vestir-se d’heroi, i la desena falta visitant ha acabat amb l’especialista Pablo Álvarez transformant la falta directa. Amb el 2-0 s’ha vist la millor versió blaugrana, que encara abans del descans ampliaria l’avantatge. Després de l’error de Pablito en una segona falta directa quasi consecutiva, Pau Bargalló ha aprofitat la superioritat en pista per fer el 3-0 amb un xut llunyà.

A diferència de la primera, la segona meitat ha començat ja amb un Barça Lassa dominador. Amb un joc menys vistós que a l’inici, els culers han seguit manant i han ampliat el marcador amb un gol a plaer de Barroso. Mentrestant, Matías Pascual seguia amb una creuada particular amb els pals –ha xutat tres vegades a la fusta. Amb el resultat pràcticament sentenciat, els dos equips han desaprofitat accions a pilota aturada, i el Caldes ha retallat distàncies amb una diana de Roger Acsensi al contraatac. Ha estat l’excepció en una actuació brillant de Sergi Fernández, que ha baixat la persiana a la seva porteria durant tot el partit.

El resultat ja no es mouria més tot i les nombroses ocasions a les dues porteries. Matías Pascual ha seguit buscant el seu gol sense sort, i Pablo Álvarez ha estat a punt de repetir en més d’una acció. A l’altra banda, Sergi Fernández ha conclòs una exhibició que ha posat el punt final a la quarta victòria del Barça Lassa a l’OK Lliga.