FC Barcelona Lassa – ICG Software Lleida: El Palau dóna la benvinguda amb golejada (7-0)

Els blaugranes, molt segurs i efectius, estrenen l'OK Lliga a casa amb gols de Pascual (2), Ordoñez, Pablo Álvarez (2), Lamas i Bargalló

El Barça Lassa d’hoquei patins ha estrenat l’OK Lliga al Palau Blaugrana amb una gran golejada en la visita de l’ICG Software Lleida (7-0), que en la primera jornada havia sorprès el Club Patí Vic. Els de Ricard Muñoz, que sumen els sis punts possibles, han trigat a marcar el primer gol, però després s’han mostrat letals en atac i molt segurs en defensa, amb un Aitor Egurrola, de nou, molt inspirat. Els doblets de Matías Pascual i Pablo Álvarez i els gols de Lucas Ordoñez, Pau Bargalló i Edu Lamas han servit per tancar el 7-0 final.

Començava el camí de l’OK Lliga al Palau Blaugrana després del triomf a domicili a la primera jornada. La visita d’un ICG Software Lleida amb algunes novetats posava a prova l’estat de l’equip de Ricard Muñoz al començament de la temporada. I els blaugranes hi han respost, tot i que a l’inici la defensa visitant ha complicat la vida a l’atac blaugrana. Costava trobar els espais, i el més difícil seria obrir la llauna. Després d’uns minuts d’ocasions, Pau Bargalló ha inaugurat el marcador després de recuperar a mitja pista i definir amb suavitat davant del porter.

A partir del primer gol, el joc del Barça Lassa ha estat més fluid. La defensa lleidatana s’ha obert, els culers ho han aprofitat i els gols han anat arribant. Pablo Álvarez –que celebrava el seu 30è aniversari– ha definit al primer toc una assistència al segon pal de Marc Gual, i tot seguit Matías Pascual ha marcat el 3-0 amb un xut llunyà que ha sorprès Lluís Tomàs, el porter visitant. Entremig, Cañellas i Dario Giménez, amb accions individuals, posaven el perill a l’altra porteria. Aitor Egurrola, en tots els casos, es mostrava molt segur.

Gols i aturades d’Egurrola

Encara abans del descans, una acció d’Edu Lamas –molt actiu en els minuts que ha estat a pista ha protagonitzat una acció dins l'àrea que ha acabat en gol. El Barça Lassa gaudia del partit, i Matías Pascual ha repetit amb un altre llançament llunyà per posar el 5-0 amb què els jugadors han patinat cap als vestidors.

En tornar a la pista, abans que el Barça Lassa creés la primera bona ocasió, Egurrola s’hi ha lluït en una falta directa executada per Dario Giménez. El marcador traslladava l’exigència al conjunt visitant, que ha fet un pas endavant. Però de penal, llançat per Andreu Tomàs, tampoc s’ha deixat batre Egurrola. El Lleida havia perdonat a bola aturada, però el Barça Lassa no ho ha fet. I és que Lucas Ordoñez, de falta directa, ha marcat el sisè amb una definició de luxe.

El marcador estava prou sentenciat. Amb el 6-0, el Barça Lassa ha buscat sense riscos marcar més gols, mentre que el Lleida ha intentat de totes les maneres possibles maquillar el resultat. Com en una nova falta directa, executada per Andreu Tomàs, que Egurrola ha salvat amb una aturada excel·lent. Tot seguit, Pablo Álvarez no ha perdonat a l’altra porteria, ha ampliat la golejada (7-0, minut 47) i ha posat el punt final al primer partit de l’OK Lliga al Palau Blaugrana del Barça Lassa.