Citylift Girona – FC Barcelona Lassa: Torna la victòria per acomiadar l’any (2-3)

Després de tres resultats adversos, els de Ricard Muñoz s’han retrobat amb el triomf a Girona gràcies als gols de Pablo Álvarez i Lucas Ordoñez (2) a la primera part

El FC Barcelona Lassa d’hoquei patins tancarà el 2016 amb sabor de victòria i amb un liderat ferm a l’OK Lliga. Després de tres partits seguits sense conèixer el triomf, els homes de Ricard Muñoz s’han imposat en l’últim matx de l’any a la pista del Citylift Girona per un ajustat 2-3. Tres gols consecutius –en un espai de cinc minuts– a la primera part de Pablo Álvarez i Lucas Ordoñez (doblet de penal) han deixat la victòria de cara. Dues dianes locals al tram final han donat emoció al duel, però els tres punts han anat cap a Barcelona. Així, els blaugranes tanquen l’any amb 37 punts al capdavant de l’OK Lliga.

Després d’un inici de tempteig per part dels dos equips, a partir del minut 5 el duel s’ha animat i les transicions han donat pas a jugades ofensives a les dues porteries. Les ocasions han començat a arribar, i de mica en mica el conjunt blaugrana ha guanyat terreny. La intensitat local compensava la qualitat culer, però l’entrada de Lucas Ordoñez ha donat un aire diferent a l’atac dels de Ricard Muñoz. Amb ell a la pista s’ha vist la millor versió del Barça Lassa.

Victòria encarrilada...

Però seria un altre argentí, Pablo Álvarez, qui s’encarregaria d’inaugurar el marcador al minut 15. Un primer gol que iniciava uns minuts letals i que acabarien sent decisius. I és que en els quatre minuts següents, dos penals a favor del Barça Lassa han permès a Lucas Ordoñez ampliar el resultat fins al 0-3. Entremig, Bolcato havia enviat una pilota al pal per als locals.

...i emoció fins al final

L’avantatge blaugrana era clar, i en tornar del descans els homes de Ricard Muñoz han sabut temporitzar el joc. Amb possessions llargues, buscaven sense desesperació la porteria local. Però el Girona no s’ha rendit, i ha ofert resistència. Amb un joc molt intens, el conjunt de Ramon Benito ha rondat la porteria d’Egurrola. En un inici ho ha fet sense sort, però els minuts finals han acabat tenint emoció.

Amb la desena falta del Barça Lassa, Egurrola ha pogut aturar la falta directa de Pelicano. Però, dos minuts després, després d’una targeta blava a Bargalló, el golejador local ha batut el capità blaugrana. Els gironins han crescut, i quan només faltaven 19 segons per jugar-se Manel Garcia ha posat emoció al duel. El Barça, però, ha gestionat l’última possessió per evitar un ensurt i marxar a Barcelona amb els últims tres punts del 2016.